ESPN: Manchester Unitedin pelaajat pettyneitä seuran toimintaan – maalivahdin kohtelu herättää ihmetystä

© Kuva: Getty Images

Osa Manchester Unitedin pelaajista on ilmaissut pettymyksensä siihen, miten seura on kohdellut maalivahti Sergio Romeroa, kertoo ESPN.

Argentiinan maajoukkuevahti on ollut luotettava kirittäjä ja tuuraaja David de Gealle viiden vuoden ajan. Kaikkiaan Romero, 33, on pelannut Unitedissa 61 ottelua, joissa hän on päästänyt yhteensä 27 takaiskua ja pitänyt maalinsa puhtaana 39 kertaa. Enimmäkseen hän on saanut vastuuta Englannin cup-kilpailuissa ja Eurooppa-liigassa.

Tänä kesänä Romero putosi Manchester Unitedin nokkimisjärjestyksessä, kun Dean Henderson palasi menestyksekkäältä lainapestiltään Sheffield Unitedista. De Gea on pelannut kaikki ottelut Valioliigassa ja Henderson liigacupissa.

Romero oli siirtoikkunan viimeisenä päivänä lähellä lähteä Evertoniin, mutta United vaati hänestä liian suurta korvausta Toffeesin makuun. Hänen vaimonsa Eliana Guercio antoi Unitedille kyseisenä päivänä kovaa palautetta viitaten oletettavasti evättyyn siirtoon.

– Sergio Romero on tehnyt rajusti töitä tälle seuralle.

– Hän oli nostamassa viimeisintä seuran voittamaa pokaalia. Hän on auttanut seuran neljään finaaliin tai välierään. Joka kerta hänet on jätetty penkille, ja pelit on hävitty.

– Nyt on seuran aika tehdä vastapalvelus ja päästää hänet lähtemään.

– Kunnioittakaa häntä edes kerran!

Monien yllätykseksi Romero jätettiin ulos Unitedin miehistöstä Mestarien liigan lohkovaiheeseen, kun kolmanneksi torjujaksi valittiin 37-vuotias Lee Grant. Unitedin kokoonpanovalinnat herättivät ihmetystä ja närää jo viime kaudella, kun Romero jäi penkille FA Cupin ja Eurooppa-liigan välierissä, vaikka hän oli pelannut lähes kaikki aiemmat ottelut kummassakin kilpailussa.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!