West Bromwich voitti kauden ensimmäisen ottelunsa Valioliigassa, kun Conor Gallagherin avausjakson osuma riitti kaatamaan Sheffield Unitedin lauantai-illan viimeisessä ottelussa 1-0-lukemin.

West Bromwich Albion

@WBA
YESSSSSSS!!! We win 𝟯 hard-earned points at The Hawthorns! 😁

#WBASHU | @eToro

Gallgher viimeisteli maalinsa jo pelin 13. minuutilla. Sander Bergen purkupallo West Bromin kulmapotkusta pomppi Chelseasta lainatulle nuorukaiselle rangaistusalueen reunalla, josta 20-vuotias latasi sen ensimmäisellä kosketuksellaan oikeaan alakulmaan.

Sheffield United, joka on tehnyt tällä kaudella vain neljä maalia kymmeneen peliin, jäi tuloksen myötä jo kuudetta kertaa nollille.

Rhian Brewster kävi lisäajalla lähimpänä tasoitusta, mutta hänen laukauksensa suuntautui päin maalin edustalla seissyttä Branislav Ivanovicia, eikä Lys Mousset saanut reboundia sisään.

West Brom nousee voittonsa myötä putoamisviivan yläpuolelle kuuteen pisteeseen. Chris Wilderin Sheffield United, joka oli viime kaudella epäilemättä sarjan suurin yllättäjä, rypee sarjajumbona yhdessä pisteessä.

Jos Sheffield United haluaa pelata ensi kaudellakin pääsarjatasolla, vaaditaan siltä nyt historiallista temppua. Yksikään seura, joka on kerännyt ensimmäisestä 10 pelistään vain yhden pisteen, ei ole aiemmin selviytynyt Valioliigassa putoamiselta.

Football Daily

@footballdaily
Sheffield United still yet to win their first game of the season ❌

West Brom move out of the relegation zone with their first win 👏

Valioliiga lauantaina 28.11.

Brighton 1-1 Liverpool (lue lisää)
Manchester City 5-0 Burnley (lue lisää)
Everton 0-1 Leeds United (lue lisää)
West Brom 1-0 Sheffield United