Manageri Ralph Hasenhüttl ei ole yllättänyt Southamptonin alkukauden lennosta. Saints siirtyi perjantai-iltana Valioliigan kärkipaikalle kukistettuaan kotonaan Newcastlen 2-0-numeroin (lue lisää).

Southampton pelasi ottelussa ilman loukkaantunutta ykköshyökkääjäänsä Danny Ingsiä. Voitto oli seuralle kolmas peräkkäinen Valioliigassa.

– Se mitä joukkueeni tekee tällä hetkellä on uskomatonta. Jokainen pelasi korkeimmalla tasolla. Tämä mitä nyt teemme on hieman pelottavaa, mutta se ei yllätä. Näen sen työn, mitä olemme tämän eteen tehneet, Hasenhüttl kehui Sky Sportsille.

– Olemme vahva joukkue ja se ei ole mikään yllätys, koska olemme kehittäneet pelissämme jokaista osa-aluetta. Pelin hallintamme on ollut todella rohkeaa ja uskon sen auttaneen meitä joissakin tilanteissa, kun yleisöä ei ole katsomossa. Stressiä ei ole nyt samoin verroin ja olemme tottuneet siihen.

Southampton oli viimeksi sarjan kärjessä 32 vuotta sitten Chris Nicholin alaisuudessa. Hasenhüttl haluaa pitää huolen, ettei joukkueen suoritustaso laske jatkossakaan.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun meillä on kolmen ottelun voittoputki. Se oli tämän pelin tavoite.

– Minulle tärkeintä on pysyä nälkäisenä, emmekä saa missään tapauksessa nojautua tähän.