Chelsea ja Arsenal kohtasivat sunnuntaina harjoitusottelussa Emiratesilla. Kamppailu päättyi lopulta Chelsean 2-1 voittoon. Molemmat joukkueet olivat liikkeellä kovilla avauskokoonpanoilla. Toisella jaksolla vaihtoja suoritettiin runsaasti molemmin puolin.

Vieraat siirtyivät avausjaksolla johtoon Kai Havertzin osumalla. Granit Xhaka toi Tykkimiehet tasoihin toisella jaksolla, mutta Tammy Abraham vei Chelsean kuitenkin johtoon vain muutamaa minuuttia myöhemmin. Enempää maaleja ei enää nähty.

Viime kaudella kuudesti Valioliigassa osunut Abraham, 23, on ollut jo jonkin aikaa siirtohuhujen kohteena. Hänen peliaikansa oli todella vähäistä viime kaudella.

Arsenalin ja muutaman muun valioliigaseuran on uutisoitu olleen kiinnostuneita nuoren hyökkääjän palveluksista.