Englannin entinen maajoukkuevahti avasi siirtospekulaatiot: ”Teemu Pukki olisi loistava hankinta”

© Kuva: Getty Images

Englannin A-maajoukkueessa 41 ottelussa esiintynyt Paul Robinson hehkutti Teemu Pukkia  Leedsin fanisivustolla MOT Leeds News. Robinsonin mukaan Leedsin pitäisi hankkia Pukki ensi kaudeksi.

Robinsonin mukaan Leeds saisi Pukista erinomaisen vahvistuksen hyökkäykseensä. Varsinkin jos Norwich putoaisi kauden päätteeksi Mestaruussarjaan ja Leeds nousisi Valioliigaan. Norwich on tällä hetkellä Valioliigan jumbona. Leeds sen sijaan johtaa Mestaruussarjaa.

– Teemu Pukki olisi loistava hankinta Leedsille. Hänellä on petomainen vaisto boksin läheisyydessä ja hänen työmoraalinsa on paras laatuaan, sen näkee Norwichissa. Hän on tehnyt 11 maalia joukkueessa, joka on nähtävästi putoamassa Valioliigasta.

– Hän on kehittynyt pelaajana viimeisen kahden kauden aikana. Mielestäni Bielsan tapa pelata yhdellä kärjellä sopisi hänelle täydellisesti. Hänen työmoraalinsa osuisi myös loistavasti siihen, miten (Marcelo) Bielsa (Leedsin manageri) haluaa joukkueensa pelaavan ja mitä hän vaatii pelaajiltaan.

Pukki on onnistunut tällä kaudella 11 kertaa Valioliigassa. Kuva: Getty Images.

Bielsa on tullut tunnetuksi siitä, miten vaativa hänen pelityylinsä on. Leeds pyrkii prässäämään korkealta ja hyökkääjän rooli korostuu pelitavassa. Tällä kaudella Leeds on myös kärsinyt maalinteko-ongelmista, vaikka seura johtaakin sarjaa. Maaliodottaman mukaan Leeds on alisuorittanut Mestaruussarjassa.

– Hän toisi maalintekijän vaistoa, mitä Leedsiltä on puuttunut. He tarvitsevat boksiin pelaajan, joka pystyy vetämään puolustajia puoleensa ja viimeistelemään. Uskon, että hän olisi erinomainen hankinta Leedsille Valioliigaan, Robinson totesi.

Pukin markkina-arvo on tällä hetkellä kahdeksan miljoonaa euroa. Pukilla on sopimus Norwichin kanssa voimassa kesään 2022. Mikäli Norwich putoaa, saattaa seura olla pakotettu myymään tähtipelaajiaan. Koronavirus ei myöskään helpota Norwichin tilannetta, kun tulot ovat romahtaneet.

Koronavirus on myös vaikuttanut Leedsin taloudelliseen tilanteeseen, mutta mahdollinen valioliiganousu toisi ison potin kassaan. Hinta-laatu-suhteeltaan Pukki on selvästi halvin yli kymmenen maalia Valioliigassa tällä kaudella tehnyt hyökkääjä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.