Huuhkajien ja Norwichin tähtihyökkääjä Teemu Pukki on Beşiktaşin kiikarissa, kertoo turkkilaislehti Fotospor.

Lehden mukaan Turkin suurseura on kaavaillut Pukista, 30, korvaajaa Burak Yılmazille. Fotospor kertoo, että Beşiktaş on tiedustellut Pukin tilannetta hänen agentiltaan Teemu Turuselta, mutta keskustelun lopputulema ei ole lehden tiedossa. Aiemmin tällä kaudella Pukki oli yhdistettynä istanbulilailsen Beşiktaşin paikalliskilpailijaan Fenerbahçeen.

Uutta hyökkääjää etsivä Beşiktaş on tarkkaillut myös Watfordin Danny Welbeckiä, joka on onnistunut tällä kaudella maalinteossa kahdesti.

Beşiktaş on voittanut Turkin pääsarjamestaruuden 20 kertaa, ja se on vakiokävijä eurokilpailuissa. Tällä kaudella Beşiktaş tuli Turkin Superliigassa kolmanneksi, joten se tavoittelee pääsyä ensi kauden Mestarien liigaan karsintojen kautta.

[readmore from=Teemu-Pukki]

Pukki on Norwichin kuluvan sesongin paras maalintekijä 11 osumallaan, mutta niistä viimeisin syntyi tammikuussa.

Hän oli Norwichin tehokkain pelaaja myös viime kaudella, kun Kanarialinnut nousi Valioliigaan. Pukki oli koko Mestaruussarjan paras maalintekijä 29 osumallaan, ja hänet valittiin sekä Norwichin että sarjan parhaaksi pelaajaksi.

Norwich on jo varma putoaja tämän kauden Valioliigassa, jonka päätöskierroksella se kohtaa tänään, sunnuntaina, Manchester Cityn. Pukin ja Norwichin sopimusta on jäljellä kaksi vuotta, ja diilissä on mukana optio yhdestä lisävuodesta.

Lähde: Norwich Evening News