Tulikuumat suomalaiset Marcus Forss ja Teemu Pukki kohtaavat – V Sport kertoi, miksi ottelu ei näy Suomessa: ”Meitäkin se harmittaa”

© Kuva: Getty Images

Tiistai-iltana Mestaruussarjassa nähdään todellinen suomalaisten kohtaaminen, kun Marcus Forssin Brentford isännöi Teemu Pukin Norwichia. Ikävä kyllä ottelua ei televisioida Suomessa.

Suomessa Valioliigan ja Englannin Mestaruussarjan tv-oikeudet omistaa NENT Group Finland, jonka alaisuuteen kuuluvat V Sportin kanavat sekä suoratoistopalvelut Viaplay sekä Viafree. Brentford-Norwich-ottelua ei kuitenkaan Suomessa näytetä tiistaina, vaan sen tilalla on toinen Mestaruussarjan ottelu Wycombe-Watford.

Mestaruussarjassa on tiistai-iltana luvassa kuusi ottelua, joista ensimmäinen käynnistyy kello 21 ja loput viisi kello 21.45.

NENT Group Finlandin Head of Football Antti Salo harmitteli tilannetta Valioliiga.comille. Englannissa oikeuksien haltija yhdessä EFL:n (English Football League) kanssa päättävät näytettävistä otteluista, ja V Sport joutuu ottamaan ne annettuna. Näin ollen V Sport ei voi itse valikoida, minkä ottelun se näyttää.

– Kyllä meitäkin se harmittaa, ettei voida näyttää suomalaishyökkääjien kohtaamista, mutta ei voida asialle mitään, Salo totesi.

Pukki, 30, ja Forss, 21, ovat olleet erinomaisessa vireessä viime aikoina. Viime viikonlopun kierroksella Pukki teki maalin, kun Norwich voitti kotonaan Wycomben 2-1. Forss onnistui maalinteossa peräti kahdesti, kun Brentord hävisi vieraissa Stokelle maalein 2-3.

Pukki on tällä kaudella tehnyt kaksi maalia seitsemässä sarjaottelussa. Forss on heiluttanut maaliverkkoa neljässä sarjaottelussa kolme kertaa, minkä lisäksi neljässä liigacupin ottelussa on tullut kaksi maalia.


PÄIVÄN VIHJE: MANCHESTER UNITED – LEICESTER

Leicesterin loppukauden ohjelma on hurja! Onko Kelechi Iheanachosta Manchester Unitedin kaatajaksi?