CARROW ROAD, NORWICH. Huuhkajien tähtihyökkääjän Teemu Pukin edustama Norwich pelaa tänään, tiistaina, Valioliigassa kotiottelun Aston Villaa vastaan.

Pukki, 31, pelaa parhaillaan neljättä kauttaan Kanarialintujen riveissä siirryttyään seuraan kesällä 2018 tanskalaisesta Brøndbystä.

Suomen maajoukkuehyökkääjästä tuli maalitehtailunsa myötä nopeasti Norwichin kannattajien suuri suosikki. Pukki on ollut Norwichin paras maalintekijä jokaisella seurassa viettämällään kaudella, ja hän on joukkueen sisäisen maalitilaston kärjessä myös kuluvalla sesongilla.

Valioliiga.com on tänään paikan päällä Carrow Roadilla seuraamassa illan ottelua ja selvittämässä, kuinka iso tähti Pukki todella on Norwichissa.

Eräs Norwichin kannattaja luonnehti Valioliiga.comille Pukkia Norwich-legendaksi ja sanoi, että suomalaishyökkääjä on Kanarialintujen tärkein pelaaja.

– Minusta hän on jo sataprosenttisesti seuralegenda. Jotkut hänen tekemistään tärkeistä osumista ja voittomaaleista ovat olleet unohtumattomia, kommentoi Louis.

– Tietääkseni hän on jo Norwichin historian viiden parhaan maalintekijän joukossa Valioliiga-peleissä, mikä nostaa hänet minun silmissäni legendaksi.

– Hän on tehnyt muutaman [maalin] viime peleissä ja hän on tietty ollut ykköshyökkääjämme tällä kaudella.

– Muut eivät ole oikein tarttuneet toimeen silloin, kun he olisivat ehkä voineet.

Norwich-kannattaja Trevorin mielestä Pukin paras ominaisuus on suomalaiskärjen työmoraali, vaikka välillä se jopa ärsyttää häntä.

– Hän jahtaa kaikkea. Hän on joka puolella.

– [Se on] hieman turhauttavaa, koska välillä hän on siellä, missä hänen ei pitäisi olla.

Katso lisää tunnelmia Carrow Roadilta Valioliiga.comin Instagramista!