Norwichille elintärkeä voitto putoamiskamppailussa – Teemu Pukki alusti voittomaalin

© Kuva: Getty Images

Watford isännöi Norwichia perjantai-iltana Valioliigassa.

Ottelu oli kummallekin elintärkeä, sillä Watford ja Norwich ovat putoamistaistelussa. Watford lähti otteluun 17. sijalta ja Teemu Pukin Norwich sijan alempaa.

Norwich voitti ottelun maalein 3-0. Kyseessä oli Norwichin sarjakauden neljäs voitto.

Norwich nappasi upean vierasvoiton ja matkaa takaisin kohti Itä-Englantiin kolme pistettä rikkaampana. Norwich nousi samalla viimein pois putoamisviivan alapuolelta. Norwich on parhaillaan 17. sijalla Valioliigassa.

Putoamiskamppailun avausjakso oli tasainen, eikä todellisilla maalipaikoilla juhlittu.

Norwich kykeni luomaan muutaman puolittaisen paikan, mutta ei kyennyt aiheuttamaan vaaraa Watford-vahti Daniel Bachmannin vartioimalle maalille. Tauolle mentiin maalittomassa tasatuloksessa.

Norwich siirtyi johtoon toisen jakson alussa. Pukki riisti pallon Watford-puolustukselta boksin reunalla ja pelasi sen maalin edustalle juosseelle Josh Sargentille, joka siirsi vieraat johtoon. Maalisyöttö oli Pukin sarjakauden ensimmäinen.

Tunnin kohdalla nähtiin varsin poikkeava tilanne, kun osa Watfordin kotistadionin Vicarage Roadin valaistuksesta sammui. Ottelu oli siten keskeytettynä kymmenen minuutin ajan, kun osapuolet odottivat ratkaisua osittaiseen sähkökatkokseen.¨

Dean Smithin miehistö pisti ottelun pakettiin 73. minuutilla. Milot Rashica lähetti laadukkaan keskityksen boksiin ja Sargent puski pallon verkon perukoille. 0-2.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Watfordin Emmanuel Dennis sai punaisen kortin. Dennis taklasi rumasti Max Aaronsia ja lähti toisen varoituksen myötä pukusuojiin.

Moussa Sissoko kavensi ottelun 90. minuutilla, mutta lopulta osuma hylättiin paitsiona.

Sähkökatkosepisodin myötä lisäaikaa annettiin vartin verran.

Ottelun viimeinen maali näki päivänvalonsa lisäajan toisella minuutilla, kun Watfordin Juraj Kucka siirsi maalin edustalla vahingossa pelivälineen omaan maaliin.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.