Sky Sportsin saamien tietojen mukaan Chelsea suunnittelee aktivoivansa Thiago Silvan sopimukseen sisältyvän pykälän yhdestä lisävuodesta pidentääkseen brassipuolustajan vierailua Stamford Bridgellä myös kauden 2021-22 ylitse.

Silva siirtyi elokuun lopulla Chelseaan ilman siirtokorvausta jätettyään ranskalaisjätti PSG:n kahdeksan menestyksekkään vuoden jälkeen. 36-vuotias toppari allekirjoitti lontoolaisseuran kanssa yksivuotisen sopimuksen, johon sisältyy optio yhdestä lisävuodesta.

Viralliset neuvottelut pelaajan ja seurajohdon välillä alkavat todennäköisesti vasta uudenvuoden jälkeen. Frank Lampard on kuitenkin jo päättänyt, että hän haluaa pitää avainrooliin nousseen veteraanipuolustajan miehistössään myös ensi kauden ajan.

[readmore from=Siirtouutiset]

Chelsea pääsi kolme maalia West Bromwich Albionin vieraana, kun Silva sortui kohtalokkaaseen virheeseen hänen kehnossa valioliigadebyytissään. Sen jälkeen Chelsea on kuitenkin päästänyt vain yhden maalin neljään sarjaotteluun, joissa Brasilian maajoukkuemies on pelannut.

Silva on esiintynyt tällä kaudella yhteensä yhdeksässä ottelussa Chelsean alakerrassa ja kantanut kapteeninnauhaa kolmesti. Hän teki uransa ensimmäisen maalin Valioliigassa ennen marraskuun maajoukkuetaukoa, kun Chelsea voitti Sheffield Unitedin 4-1-kotona.