Chelseasta AS Monacoon lainattu keskikenttäpelaaja Tiemoué Bakayoko on puhunut hankalasta ajastaan Stamford Bridgellä.

Bakayoko siirtyi Chelseaan samaisesta rankalaisseurasta kesällä 2017, mutta ei sopeutunut brittifutikseen debyyttikautensa aikana. Peräti 40 miljoonalla eurolla hankittu Bakayoko siirtyi heti seuraavaksi kaudeksi lainalle AC Milaniin, mihin hän ei myöskään jäänyt vakituisesti.

Bakayoko on auttanut Monacoa palautumaan hankalasta alkukaudesta, minkä takia ollaankin ihmetelty, miksei 25-vuotias keskikenttäpelaaja pystynyt samanlaisiin otteisiin Englannissa tai Italiassa.

– Pelaaminen näissä kahdessa suuressa seurassa [Chelseassa ja Milanissa] on auttanut minua kehittymään, auttanut minua olemaan se ihminen joka olen tänään, Bakayoko kertoi Eurosportille.

– En oikein halua puhua Chelseasta, koska en halua joutua heidän huonolle puolellensa. Sille on syynsä. On asioita, joita ei vain voi selittää. Asioita, jotka tulevat pysymään vain minun ja seuran välillä.

– Asiat eivät vain klikanneet, ainakaan niin miten itse olisin toivonut. Kyllä, siihen kuuluu pettymyksiä, mutta joskus elämässä tulee vastaan alamäkiä, joista on vain pystyttävä jatkamaan eteenpäin.