Liverpoolin manageri Jürgen Klopp haluaa tavata RB Leipzigin hyökkääjän Timo Wernerin kanssa kahden kesken taivutellakseen hänet siirtymään Anfieldille, kertoo Bild.

Saksan maajoukkuekärki Werner, 24, on tällä hetkellä yksi Euroopan kuumimmista hyökkääjistä. Hän on pelannut tällä kaudella 36 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 27 maalia ja syöttänyt 12.

Lehtitietojen mukaan Wernerillä on noin 60 miljoonan euron ulosostoklausuuli sopimuksessaan, joka ulottaa kesään 2023 saakka.

[readmore from=Timo-Werner]

Bild kertoo, että Klopp haluaisi tavata Wernerin, jotta hän voisi vakuuttaa saksalaiskärjen Liverpoolin tulevaisuuden suunnitelmista. Saksalaislehti lisää, että he olisivat luultavasti jo tavanneet, jollei koronaviruspandemia olisi sitä estänyt.

Helmikuussa Werner puhui Liverpoolista ylistävään sävyyn, kun häneltä kysyttiin seuraa koskevista siirtohuhuista.

– Tiedän, että Liverpool on tällä hetkellä maailman paras joukkue. Se saa minut ylpeäksi, että minut on yhdistetty siihen joukkueeseen, sanoi Werner Talksportin mukaan.

– Se on kunnia, mutta tiedän, että Liverpoolilla on paljon hyviä pelaajia, ja minun on kehityttävä ja opittava paljon uutta, jotta voin päästä sille tasolle.