Syypää Frank Lampardin potkuihin? – Chelsean jättihankinta myöntää virheensä: ”Silloin hän saattaisi olla vielä täällä”

© Kuva: Getty Images

Timo Werner on myöntänyt tuntevansa syyllisyyttä Frank Lampardin potkuista. Saksalaishyökkääjän mukaan Chelsean entinen manageri saattaisi yhä työskennellä lontoolaisseuran peräsimessä, jos hän olisi tehnyt hieman enemmän maaleja.

Lampard sai potkut Chelseasta tammikuun lopulla, kun useat surkeat tulokset pudottivat joukkueen kauas pois Valioliigan mestaruustaistosta.

Werner, joka siirtyi kesällä Chelseaan noin 53 miljoonalla eurolla RB Leipzigistä, oli sinä aikana syyllinen useiden hyvien maalintekopaikkojen tuhlaamiseen.

LUE MYÖS: “Se oli röyhkeää” – Solskjær syytti Chelsean verkkosivuja kyseenalaisesta VAR-tuomiosta, veti mukaan myös Lampardin

Vain viisi maalia 25 valioliigaotteluun tehnyt kärkimies myöntää epäonnistuneensa liian monta kertaa, minkä takia hän on myös halunnut ottaa vastuuta Lampardin kohtalosta.

– Totta kai tunnen hieman syyllisyyttä, koska missasin niin monta maalipaikkaa. Tulinhan minä tänne pelaamaan hyökkääjänä ja olemaan se mies, joka tekisi joukkueelle maaleja, Werner myönsi Sky Sportsille ennen sunnuntain ottelua Manchester Unitedia vastaan.

– [Tunnen syyllisyyttä] seuran, vanhan managerin ja itseni puolesta, sillä haluan tehdä maaleja koko ajan ja niin paljon kuin vain mahdollista.

– Totta kai, jos olisin tehnyt neljä tai viisi maalia enemmän, saattaisi vanha manageri olla vielä täällä, koska silloin olisimme myös voittaneet kaksi tai kolme ottelua enemmän.

– Mutta ei pidä katsoa liikaa menneeseen, sillä edessämme on vielä niin monta ottelua.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.