Mestarien liigassa oli keskiviikkona vilkas pelipäivä. Kahdeksan ottelun joukossa oli myös kaksi kamppailua, jossa oli englantilaisjoukkueita mukana.

Wembleyllä Tottenham jäi maali-ilottelussa Barcelonan jalkoihin 2-4-lukemin. Katalonialaisseura näytti ensimmäisellä puoliajalla menevän täysin menojaan, kun joukkue johti tauolla 0-2. Ensimmäisen osuman iski Philippe Coutinho Spurs-torjuja Hugo Llorisin täysin tarpeettoman vastaantulon seurauksena. Toisen maalin laukoi upeasti noin 20 metristä suoraan ilmasta Ivan Rakitic.

Toisella jaksolla Tottenham piristyi hieman. Toivoa toi ensin Harry Kane, joka viimeisteli tyylikkään kavennuksen, harhautettuaan ensin Nelson Semedon rangaistusalueella, jonka jälkeen tarkka vasemman jalan laukaus painui oikeaan alakulmaan.

Vain muutama minuutti kavennuksen jälkeen Lionel Messi kasvatti eron jälleen kahteen maaliin tyylikkään hyökkäyksen päätteeksi.

66. minuutilla vuorossa oli jälleen Tottenham. Erik Lamelan kaukolaukaus muutti suuntaa Clement Lengletistä ja peliväline kimposi verkon perukoille.

Tämän jälkeen Tottenham haki vielä aktiivisesti tasoitusta, mutta viimeisen naulan arkkuun löi 90 minuutin kohdalla kahdesti tolppiakin kolistellut Messi.

Liverpool joutui pettymään

Italiassa puolestaan näytti jo pitkään siltä, että Napoli ja Liverpool jäävät maaleitta.

Toisin kuitenkin kävi, sillä juuri ennen ottelun loppua Lorenzo Insigne viimeisteli lähietäisyydeltä ottelun ainokaisen. Italialaistaituri sai maaliin erinomaisen syötön hyvän ottelun pelanneelta laiturilta Jose Callejonilta.

Liverpool ei ollut ottelussa parhaimmillaan.

Mestarien liiga keskiviikkona

Atlético-Club Brügge 3-1 (1-1)
28’ Antoine Griezmann 1-0
39’ Arnaut Groeneveld 1-1
70’ Griezmann 2-1
90′ Koke 3-1

Tottenham-Barcelona 2-3 (0-2)
2’ Philippe Coutinho 0-1
28’ Ivan Rakitic 0-2
52’ Harry Kane 1-2
56’ Leo Messi 1-3
66’ Erik Lamela 2-3
90′ Messi 2-4

Dortmund-Monaco 3-0 (0-0)
51’ Jacob Bruun Larsen 1-0
72’ Paco Alcácer 2-0
90′ Marco Reus 3-0

PSV-Inter 1-2 (1-1)
27’ Pablo Rosario 1-0
44’ Radja Nainggolan 1-1
60’ Mauro Icardi 1-2

Napoli-Liverpool 1-0 (0-0)
90′ Lorenzo Insigne 1-0

FC Porto-Galatasaray 1-0 (0-0)
49’ Moussa Marega 1-0

Lokomotiv Moskova-Schalke 0-1 (0-0)
88’ Weston McKennie 0-1

PSG-Punainen Tähti 6-1 (4-0)
20’ Neymar 1-0
22’ Neymar 2-0
37’ Edinson Cavani 3-0
41’ Ángel di María 4-0
70’ Kylian Mbappé 5-0
74’ Marko Marin 5-1
81’ Neymar 6-1