Tottenham voitti Brentfordin tiistaina 2-0 liigacupin välierässä.

𝗧𝗘𝗔𝗠 𝗡𝗘𝗪𝗦: Lloris (C), Aurier, Sanchez, Dier, Reguilon, Hojbjerg, Sissoko, Ndombele, Lucas, Son, Kane.

The latest from @WilliamHill (18+): wh.bet/3b1cNhU

@BrentfordFC
🚨 TEAM NEWS 🚨

1⃣ change for The Bees tonight

#BrentfordFC #TOTBRE

Ottelu lähti tunnustelevasti käyntiin, mutta Tottenham siirtyi johtoon jo reilun kymmenen minuutin jälkeen. Sergio Reguilónin keskitys löysi täysin vapaaksi unohtuneen Moussa Sissokon, joka puski pallon komeasti sisään. Sissoko katkaisi samalla 36 ottelua kestäneen maalittoman putkensa. 1-0.

Brentford pääsi ottelun edetessä paremmin peliin mukaan, mutta Tottenhamin maalivahti Hugo Lloris sai olla tolppiensa välissä varsin rauhassa.

Toisessa päädyssä Brentfordin maalivahti David Raya sai venyä avausjakson loppuhetkillä isoon torjuntaan, kun hän pysäytti Lucas Mouran puskuyrityksen.

Reilun tunnin kohdalla Brentford luuli jo tulleensa tasoihin, kun Ivan Toney nousi kulmapotkun jälkitilanteessa polviltaan puskemaan pallon sisään. Videotarkistus kuitenkin paljasti, että Toney oli ollut paitsiossa, joten osuma hylättiin.

Hetkeä myöhemmin Tottenham rokotti toistamiseen. Harry Kane ja Tanguy Ndombélé juonivat läpiajoon Son Heung-minin, joka täräytti pallon voimalla verkkoon. 2-0.

16 - Only teammate Harry Kane (17) has scored more goals among Premier League players in all competitions this season than Son Heung-Min (16 - level with Mohamed Salah). Daylight. #TOTBRE #EFL #CarabaoCup

Varsinaista peliaikaa oli jäljellä kymmenisen minuuttia, kun kentälle saatiin suomalaista osaamista Brentfordin Marcus Forssin muodossa. Huuhkajien hyökkääjä tuli vaihdosta kentälle Bryan Mbeumon tilalle.

Pian vaihdon jälkeen Brentford joutui alivoimalle, kun Josh Dasilva ajettiin suoralla punaisella kentältä. Dasilva tavoitteli palloa, mutta osui samalla Pierre-Emile Højbjergin sääreen tehden siihen rumaa jälkeä. Erotuomari Mike Deanin ei tarvinnut katsella tilannetta videolta kuin hetken ennen kuin hän veti punakortin taskustaan.

Tottenhamin finaalivastustaja selviää keskiviikkona, kun Manchester United ja Manchester City kohtaavat toisessa välierässä.