Tottenhamin päävalmentaja Antonio Conte haluaa ensisijaisesti vahvistaa joukkuetta tässä kuussa oikean laidan wing-backilla sekä hyökkääjällä, kertoo Evening Standard.

Conte ei ole vielä keskustellut Tottenhamin puheenjohtajan Daniel Levyn ja urheilutoimenjohtaja Fabio Paraticin kanssa tammikuun siirtoikkunan suunnitelmista, mutta italialaisluotsi on tehnyt selväksi, että hän haluaa vahvistuksia.

Tottenham tavoitteli Wolverhamptonin laitakiituria Adama Traoréa viime kesänä, mutta Wolves ei todennäköisesti halua luopua hänestä kesken kauden – ainakaan halvalla.

Evening Standardin mukaan Contella on jo erittäin hyvä käsitys siitä, ketkä ovat hänen luottopelaajiaan ja ketkä voivat lähteä.

Laitapuolustaja Matt Dohertylla on lupa vaihtaa seuraa, ja Tottenham on valmis kuuntelemaan tarjouksia myös laitahyökkääjä Steven Bergwijnistä ja keskikenttäpelaaja Dele Allista, jonka odotetaan lähtevän lainalle. Myös toppari Joe Rodon saattaa lähteä lainalle.

Keskikenttäpelaaja Tanguy Ndombélélla ei näytä olevan luvassa suurta roolia Conten ryhmässä, mutta Tottenhamin ennätyshankinnalla ei vaikuta olevan juurikaan ottajia tällä hetkellä.

Tottenhamin odotetaan olevan aktiivisempi ensi kesän siirtomarkkinoilla. Spurs on useiden lähteiden mukaan iskenyt silmänsä ainakin AC Milanin keskikenttäpelaajaan Franck Kessiéen, jonka sopimus päättyy tämän kauden jälkeen. Samassa tilanteessa ovat myös topparit Alessio Romagnoli (AC Milan) ja Stefan de Vrij (Inter), jotka ovat Contelle ja Paraticille entuudestaan tuttuja.