Teemu Pukin Norwich hävisi sunnuntaina kotikentällään Sheffield Unitedille maalein 1-2.

Norwichin avauskokoonpanoon noussut Alexander Tettey vei isännät johtoon kulmatilanteessa avausjakson puolivälissä.

Sheffield United nousi toisella jakson alussa tasoihin ja ohi vain muutaman minuutin sisällä. Enda Stevens tasoitti ja hetkeä myöhemmin George Baldock iski ottelun voittomaalin.

Birminghamissa Aston Villa isännöi Leicesteriä. Loistavassa iskussa oleva Leicester nappasi mukaansa vakuuttavan 4-1 -vierasvoiton ja kasvatti piste-eronsa kolmantena olevaan Manchester Cityyn jo kuuden pisteen mittaiseksi. Jamie Vardy teki kaksi maalia ja Kelechi Iheanacho ja Jonny Evans osuivat kertaalleen. Valioliigan maalipörssiä johtava Vardy on tehnyt nyt kahdeksassa ottelussa peräkkäin ainakin yhden maalin.

Koillis-Englannissa Newcastle voitti Southamptonin luvuin 2-1. Danny Ings vei Southamptonin johtoon toisen jakson alussa, mutta Newcastle nousi lopulta voittoon Jonjo Shelveyn ja Federico Fernándezin osumien ansiosta.