Arsenal kaatoi Manchester Unitedin keskiviikko-iltana Valioliigan huippukamppailussa Lontoossa. Ottelu päättyi Gunnersin hyväksi lukemin 2-0.

Arsenal hallitsi selvästi avausjaksoa, ja se siirtyikin ottelussa johtoon kahdeksannella peliminuutilla Nicolas Pépén osumalla. Laitahyökkääjä sai pallon maalin läheisyydessä, ja sai laukaista pelivälineen rauhassa verkkoon.

Pépé oli lähellä onnistua toistamiseen avausjakson loppupuolella, mutta hänen laukauksensa osui ainoastaan tolppaan.

Arsenal kuitenkin tuplasi johtonsa 42. minuutilla. Pallo kimposi kulmapotkun jälkitilanteesta suoraan toppari Sokrátis Papastathópoulokselle, jolla oli helppo työ siirtää pallo verkkoon.

United tuli peliin paremmin mukaan toisella jaksolla. Se pystyi ottamaan pallonhallintaa itselleen, ja luomaan painetta Arsenalin kenttäpuoliskolle.

Vaihdosta kentällä tulleella Andreas Pereiralla oli 58. minuutilla hyvä paikka tuoda vieraat maalin päähän, mutta hänen boksin sisältä lähtenyt laukauksensa suuntautui sivuverkkoon.

Pallonhallinnasta huolimatta United ei pystynyt juurikaan luomaan huippupaikkoja, vaan Arsenal puolusti tiiviisti keskustan. Kotijoukkue pääsi joihinkin vastahyökkäyksiin toisella jaksolla, varsinkin sen lopussa, mutta pääosin se keskittyi puolustamaan johtoaan.

Toisella jaksolla ei lopulta maaleja nähty. Arsenal nousi voitollaan sarjataulukossa kymmenenneksi. Voitto oli ensimmäinen Mikel Artetalle lontoolaisten peräsimessä.