Manchester United palasi voittajansa sateisella Parc des Princesillä pelatusta Mestarien liigan ottelusta.

Ottelun alkuminuutit mentiin suhteellisen tasaisissa merkeissä, mutta reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen David de Gea sai maalillaan töitä. Angel Di Maria laukoi ensin boksin rajoilta kierteen kohti vasenta tolppaa, ja espanjalainen pääsi venymään kunnolla. Pian tämän jälkeen Layvin Kurzawa oli päästä ohjaamaan isännät läheltä johtoon, de Gea kuitenkin paikallaan.

20. minuutilla Anthony Martial kaatui boksissa, ja United meni lopulta rangaistuspilkulta johtoon.

Manchester United

@ManUtd
Nerves of steel.

@B_Fernandes8 scored at the second attempt after the referee ordered a retake!

#MUFC #UCL

@ManUtd
GOOOOOAAAALLL!!

@B_Fernandes8 gives us the lead from the spot!

#MUFC #UCL

Puolen tunnin jälkeen Axel Tuanzebe tönäisi Kylian Mbappén boksissa nurin – tilanteen jälkihöyryistä lopulta varoitus Neymarille. Paria minuuttia myöhemmin brasilialainen oli karkaamassa; Aaron Wan-Bissaka ja Scott McTominay ajoivat kummatkin tämän yli, jälkimmäiselle keltainen kortti.

39. minuutilla Fernandes oli onnistua tekemään pelitilannemaalin, Navas kuitenkin venyi pallon alakulmasta kulmapotkuksi.

Vaikka ottelu näytti alkutunnustelujen jälkeen kääntyvän isännille, mentiin tauolle vierasjohdossa.

Toiselle jaksolle PSG tuli puhtaalla hyökkäysasenteella. Se oli kostautua jo hetkeä tauon jälkeen, kun Marcus Rashford ja Martial pääsivät 2-1 -höykkäykseen. Rashfordin syöttö kuitenkin täysin pieleen. Pian tämän jälkeen Mbappé kieputti itsensä laukaisupaikkaan toisessa päässä, de Gea teki upean torjunnan.

55. minuutilla pallo Martialin päästä maaliverkkoihin – tämän epäonneksi PSG:n kulmapotkutilanteessa omiin; 1-1. Hetkeä aiemmin Kurzawan keskitysyritys ehti käydä ylärimassa.

60. minuutilla Wan-Bissaka liukui vaihtomies Moise Keanin boksissa nurin; tilanteesta ei videotarkistuksen jälkeenkään rangaistuspotkua.

Vaikutti siltä, että ensimmäisen jakson kaava toistui myös toisella. PSG:n vahvan jakson jälkeen United otti lähemmäs 70. minuuttia tultaessa tapahtumia haltuunsa, ja vei peliä kotijoukkueen päätyyn. Paul Pogban kentälle vaihdettu preesens auttoi tässä selkeästi. Kymmentä minuuttia ennen täyttä aikaa näytti huomattavasti todennäköisemmältä, että johtomaalin tekee vierasjoukkue kuin isäntäryhmä.

87. minuutilla Rashford myös lopulta onnistui. Peli pyöri PSG:n boksin ympärillä pitkään, ja 22-vuotias pamautti pallon vasemman tolpan kautta sisään. United otti ison voiton sateisesta Pariisista, lukemin 1-2.