Chelsea ja Tottenham päätyivät sunnuntaina maalittomaan tasapeliin Stamford Bridgellä.

Tottenham nousi tasapelipisteen myötä takaisin Valioliigan kärkipaikalle. Tottenham on tasapisteissä Liverpoolin kanssa, mutta lontoolaisten maaliero on parempi.

Timo Werner onnistui maalinteossa jo kymmenennellä minuutilla, mutta osuma tuomittiin paitsioksi.

Chelsea hallitsi avausjaksolla palloa, mutta José Mourinhon Tottenham puolusti tiiviisti ja iski pallon saadessaan ahnaasti vastaan. Pallonhallinnastaan huolimatta Chelsean todelliset maalintekopaikat jäivät nollaan.

Toisen jakson alussa Chelsea kykeni luomaan muutamia vaaratilanteita Hugo Lloris’n vartioiman maalin läheisyyteen, mutta ne eivät johtaneet hyviin maalintekopaikkoihin.

Tottenham sai aktiivisemmin pelistä kiinni noin vartti ennen loppua ja piti pelivälinettä hallussaan Chelsean kenttäpuoliskolla pitkiäkin aikoja, mutta maalipaikat jäivät vähiin.

Olivier Giroud’lle avautui loistava maalipaikka lisäajalla kuin varkain. Pallo pomppi ranskalaiselle Tottenhamin boksin sisällä ja Giroud yritti nostaa pallon Lloris’n yli, mutta maajoukkuetoveri nappasi kärjen yrityksen kiinni ilman sen suurempia ongelmia.

Chelsea on sarjassa kolmas. Neljäntenä oleva Leicester kohtaa maanantaina Fulhamin ja nousee voitolla tasapisteisiin Tottenhamin ja Liverpoolin kanssa.