Manchester United eteni tiistaina FA Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon kaatamalla West Hamin kotonaan 1-0.

Manchester United

@ManUtd
🚨 Presenting tonight's starting XI, featuring @AmadDiallo_19 among the subs...

🔴 #MUFC
🏆 #FACup

West Ham United

@WestHam
Here's how we line up tonight at Old Trafford...

#MUNWHU #EmiratesFACup

Vieraiden ottelu sai ikävän käänteen jo reilun kymmenen minuutin jälkeen, kun toppari Angelo Ogbonna loukkaantui estäessään Unitedin maalintekoyritystä. Hänen paikkansa otti Issa Diop.

Manchester United hallitsi palloa ja piti Hammersin poissa maalipaikoilta. Victor Lindelöf sai vajaan puolen tunnin kohdalla kulmapotkusta hyvän puskun aikaiseksi, mutta Łukasz Fabiański venyi komeaan torjuntaan.

@Squawka_Live

Goalless at the break after a half of few chances.

West Ham teki tauolla kaksi vaihtoa. Jarrod Bowen ja vaihdosta kentälle tullut Diop tekivät tilaa Ben Johnsonille ja Ryan Fredericksille. Avausjaksolla Ogbonnan korvannut Diop kolautti ennen taukoa päänsä yhteen Unitedin Anthony Martialin kanssa.

Fabiański jatkoi hyviä otteitaan 53. minuutilla, kun hän pysäytti Marcus Rashfordin lähietäisyydeltä lähteneen laukauksen.

West Hamin epäonni jatkui jatkumistaan, kun myös Andri Jarmolenko tuli loukkaantuneena vaihtoon. Ukrainalaislaituri loukkaantui kaatuessaan kentän ulkopuolelle. Hän sinnitteli viheriöllä muutaman minuutin, mutta joutui jättämään leikin kesken.

Vierasjoukkueen hyökkäyspelaaminen oli toisella puoliskolla käytännössä olematonta, mutta West Ham piti pintansa omassa päädyssään.

Ratkaisua ei saatu aikaiseksi varsinaisen peliajan puitteissa, joten vuorossa oli jatkoaika, jota ehdittiin pelata seitsemän minuuttia, kunnes United siirtyi johtoon. Pallo jäi pomppimaan West Hamin rangaistusalueelle ja tuli lopulta Marcus Rashfordin pudotuksesta Scott McTominaylle, joka latasi sen pelaajaröykkiön välistä sisään. 1-0.

Aiemmin tiistaina tiensä jatkoon selvitti myös Mestaruussarjan Bournemouth, joka kaatoi Burnleyn vieraissa 2-0. Viides kierros pelataan loppuun keskiviikkona ja torstaina.