Burnleyn taival FA Cupissa päättyi viidennellä kierroksella, kun Mestaruussarjassa pelaava Bournemouth voitti sen tiistaina vieraissa 2-0.

Burnley FC

@BurnleyOfficial
REVISED LINE-UP | Here is how the Clarets line-up to face @afcbournemouth this evening at Turf Moor. ⬇️

Due to an administrative error, Erik Pieters no longer plays tonight and Anthony Glennon will come in for the left-back. 💪

#afcb 🍒

Bournemouth siirtyi johtoon 21. minuutilla hyvän hyökkäyksen päätteeksi. Pallo pelattiin nopeasti laidalta toiselle, sitten juoksuun Jack Staceylle ja lopulta maalin edustalle Sam Surridgelle, jonka tarvitsi enää siirtää kuula tyhjään verkkoon. 0-1.

Ensimmäinen puolikas eteni muuten varsin tasaisissa merkeissä, mutta Surridgen osuma oli avausjakson ainoa maalia kohti suuntautunut yritys.

Jälkimmäisellä jaksolla Burnley laittoi lisää pökköä pesään ja sai varsinkin ensimmäisen vartin aikana luotua vaarallisempia tontteja, mutta tasoitusta ei syntynyt.

Kun Burnleylle ei maistunut, niin Bournemouth iski vielä kertaalleen hieman ennen varsinaisen peliajan päättymistä pilkusta. Philip Billing pudotti pallon ovelasti selällään Surridgelle, jota rikottiin boksissa. Rangaistuspotkua asettui ampumaan Burnleyn entinen pelaaja Junior Stanislas, joka toimitti pelivälineen voimalla sisään. 0-2.