Leicester voitti Manchester Unitedin sunnuntaina 3-1 FA Cupin puolivälierässä.

@ManUtd
🚨 𝐓𝐨𝐝𝐚𝐲'𝐬 𝐭𝐞𝐚𝐦 𝐧𝐞𝐰𝐬 🚨

Here's your #MUFC XI to face the Foxes 🦊

🏆 #FACup

Leicester siirtyi johtoon vajaan 25 minuutin kohdalla, kun Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Fred töpeksi pahemman kerran.

Brasilialaispelaaja joutui prässin alle ja yritti pelata pallon taaksepäin maalivahti Dean Hendersonille, mutta Fred tarjoilikin löysän syötön suoraan Kelechi Iheanacholle, joka kiersi vielä Hendersonin ennen kuin laittoi pallon pussiin. 1-0.

GOAL

@goal
Lovely through ball from Fred 👏

To Iheanacho 😳

#LEIMUN

Fredin ja Unitedin onneksi manchesterilaiset tulivat tasoihin hieman ennen taukovihellystä. Donny van de Beek antoi Paul Pogban syötön lipua jalkojensa välistä Mason Greenwoodille, joka täräytti pelivälineen sisään. 1-1.

All square at the break.

Toista puoliskoa ehdittiin pelata reilut viisi minuuttia, kunnes Leicester osui jälleen. Youri Tielemans käytti pallon Iheanacholla ja eteni sen kanssa boksiin ennen kuin pamautti tarkan vedon takakulmaan. 2-1.

Hetkeä myöhemmin Jamie Vardylla oli loistosauma viedä Leicester kahden maalin johtoon, mutta konkarikärjen veto viuhui niukasti maalin ohi.

Leicesterin voitto sai sinettinsä 78. minuutilla. Marc Albrightonin tarkka vapaapotku leijaili pelaajamassan yli Iheanacholle, joka puski pallon takatolpalta sisään. 3-1.

FA Cupin välieräarvonta suoritettiin jo ottelun tauon aikana. Leicester kohtaa seuraavalla kierroksella Southamptonin, ja toisessa välierässä vastakkain ovat Chelsea ja Manchester City.