Liverpool nappasi sunnuntai-iltana elintärkeät kolme sarjapistettä The Hawthornsilta, kun se kukisti West Bromwichin 2-1-lukemin.

Liverpool FC

@LFC
Stoppage time corner? 𝐀𝐋𝐖𝐀𝐘𝐒 send your keeper up!

😍😍😍 #WBALIV

Pirteästi ottelun aloittanut West Brom siirtyi johtoon vartin pelin jälkeen. Huimassa maalivireessä viime aikoina ollut Matheus Pereira vapautti Hal Robson-Kanun läpiajoon ja walesiläishyökkääjä sijoitti pallon tarkasti ohi Alisson Beckerin. 1-0.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Squawka

@Squawka
Hal Robson Kanu has scored a Premier League goal for the first time since 28th November 2017 vs. Newcastle.

A classy finish. 🎯

Reilun puolen tunnin pelin jälkeen Liverpool nousi tasoihin. Sadio Mané antoi rangaistusalueen rajalla pienen sivusiirron Mohamed Salah’lle, jonka upea sijoitus painui oikeaan yläkulmaan. 1-1.

22 - Mo Salah and Sadio Mane have combined for a goal for the 22nd time for Liverpool in all competitions; only Mo Salah and Roberto Firmino (28) have assisted one another for more for the Reds under Jürgen Klopp. Instinct.

Liverpool oli lähellä siirtyä johtoon vain muutamaa minuuttia myöhemmin. Roberto Firmino laukoi kaukaa ja pallo näytti painuvan jälleen oikeaan yläkulmaan, mutta pysähtyi lopulta ylärimaan.

All square at the break.

Liverpool tuli päättäväisesti toiselle puoliajalle ja oli alati vaarallinen heti jakson alusta lähtien.

Toista jaksoa oli takana vain neljä minuuttia, kun Mané jatkoi Salah’n keskityksen ohi WBA-vahti Sam Johnstonen. Mané oli tilanteessa kuitenkin paitsiossa eikä maalia hyväksytty.

57. peliminuutin kohdalla Salah karkasi puolittaiseen läpiajoon, mutta maalipörssin jaetulla kärkipaikalla oleva egyptiläishyökkääjä joutui pettymään Johnstonen venyttyä pallon eteen.

70. peliminuutilla West Brom sai kulmapotkun. Conor Gallagherin keskitys tavoitti Kyle Bartleyn, joka puski pallon maaliin.

West Bromin juhlat loppuivat kuitenkin lyhyeen. VAR-tarkastuksen jälkeen maali hylättiin, koska Matt Phillips oli tilanteessa paitsiossa ja hänen tulkittiin vaikuttaneen peliin.

Liverpool loi ottelun lopussa hurjaa painetta kohti West Bromin maalia. Peli oli jo päättymässä tasapeliin, mutta ottelun viimeisestä tilanteesta syntyi voittomaali.

Trent Alexander-Arnoldin antama kulmapotku tuli suoraan ylös nousseen Alissonin päähän, joka puski upeasti pallon ohi Johnstonen. 1-2.

Voiton myötä Liverpoolin piste-ero neljännellä sijalla olevaan Chelseaan kaventui pisteeseen, kun enää kaksi ottelukierrosta on jäljellä.

GOAL

@goal
95' ⚽️ Alisson Becker