Manchester United nappasi sunnuntaina täydet sarjapisteet Villa Parkilta, kun se kaatoi Aston Villan 3-1-lukemin.

Manchester United

@ManUtd
𝘼𝙣𝙤𝙩𝙝𝙚𝙧 comeback win on the road 😎

Love it, Reds! ✊

🔴 #MUFC
#️⃣ #AVLMUN

Avausjaksolla nähtiin erittäin viihdyttävää jalkapalloa. Molemmilla joukkueilla oli lukuisia maalipaikkoja, mutta vain toinen onnistui maalinteossa.

Ottelua oli takana 24 minuuttia, kun Villa-hyökkääjä Bertrand Traore jysäytti vasurillaan pienestä kulmasta pallon komeasti yläkulmaan. 1-0.

United laukoi avausjakson aikana neljä kertaa kohti Emiliano Martinezin vartioimaa Villa-maalia, mutta argentiinalaisvahti piti maalinsa puhtaana.

@Squawka_Live

Bertrand Traoré gives Villa the lead at the break.

Toista puoliaikaa oli pelattu vain viisi minuuttia, kun Douglas Luiz kaatoi omalla rangaistusalueellaan Paul Pogban ja Manchester United sai rankkarin. Pallon taakse asettui tuttuun tapaan Bruno Fernandes, joka laukoi vuorenvarmasti ottelun tasoitusmaalin. 1-1.

27 - Bruno Fernandes has scored 27 goals for Manchester United in all competitions this season, the most by a midfield player for a Premier League club in a single campaign since Frank Lampard for Chelsea in 2009-10 (also 27). Machine.

Ja vain hetkeä myöhemmin Man United siirtyi ottelussa jo johtoon. Mason Greenwood sai Aaron Wan-Bissakalta syötön rangaistusalueen rajalle ja lähetti painavan laukauksen kohti vasempaa alakulmaa, eikä Martinez ehtinyt venyä pallon tielle. 1-2.

#AVLMUN

Vartti ennen loppua Unitedin kapteeni Harry Maguire loukkaantui. Kaikissa joukkueensa valioliigaotteluissa tällä kaudella täydet minuutit pelannut englantilaistoppari yritti kovasti jatkaa peliä, mutta joutui lopulta jättämään kentän.

Vaihdosta kentälle toisella puoliajalla päässyt Edinson Cavani sinetöi ottelun loppulukemat kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan täyttymistä. Marcus Rashfordin millintarkka keskitys tipahti urugualaishyökkääjän päähän, joka puski pallon maaliin. 1-3.

Ottelun loppuhetkillä Aston Villan maalitykki Ollie Watkins lensi vielä suihkuun saatuaan toisen keltaisen kortin sukelluksesta.

Man United piti voittonsa myötä toiveet Valioliigan mestaruudesta vielä teoreettisesti elossa. Kyseessä oli Unitedille jo 25. Valioliigan vierasottelu putkeen ilman tappiota. Samalla se oli myös jo yhdeksäs kerta tällä kaudella, kun se kääntää pelin voitoksi tappioasemasta.

Aston Villa 1-3 Man Utd FT:

Shots: 11-18
Shots on target: 5-7
Possession: 41%-59%