Sarjanousija Brentford kaatoi Arsenalin Englannin Valioliigan kauden avausottelussa lukemin 2-0. Sergi Canos vei Brentfordin johtoon ensimmäisellä jaksolla ja Christian Nørgaard kaunisteli toisella jaksolla lukemia.

Brentford tuli otteluun huomattavasti terävämmällä askeleella. Joukkue loi vaarallisempia paikkoja, ja ranskalaishyökkääjä Bryan Mbeumo kolisutteli kertaalleen Bernd Lenon vartioiman maalin tolppaa.

Avausmaali nähtiin reilun 20 minuutin pelin jälkeen. Canos leikkasi laidalta sisälle ja ampui terävästi pallon etukulmasta maaliin.

Vierasjoukkue Arsenal tuli toiselle jaksolle pirteämmin ja otti selkeän hallinnan ottelusta. Emile Smith Rowe pääsi kerran kokeilemaan kuudentoista rajoilta, mutta David Raya Brentfordin maalilla torjui englantilaispelaajan yrityksen, kuten myös Nicolas Pepen tulisen laukauksen hetkeä myöhemmin.

Nørgaard puski viimeisen naulan Arsenalin arkkuun 20 minuuttia ennen päätösvihellystä maanmiehensä Mads Bidstrupin pitkästä sivurajaheitosta.

Suomalaisittain otteluun lisäsi mielenkiintoa Marcus Forssin debyytti Valioliigassa. 22-vuotias suomalaishyökkääjä pääsi irti viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.