Brentfordin ja Liverpoolin valioliigaottelu tarjosi lauantai-iltana pienten alkukankeuksien jälkeen hengästyttävää futisviihdettä.

LUE OTTELURAPORTTI TÄÄLTÄ

– Se oli villi ottelu, sanoi Liverpoolin Jürgen Klopp taiston tauottua.

– Hyökkäyspeliimme olen todella tyytyväinen, se oli hetkittäin parasta jalkapalloa, mitä olemme tällä kaudelle pelanneet, erittäin hyvin organisoitua vastustajaa vastaan. Toisaalta olimme helisemässä heidän pitkien pallojensa kanssa, enkä ollut tyytyväinen siihen miten aloitimme ottelun.

– Reagoimme lopulta kuitenkin hyvin, ja teimme hienoja maaleja. Jätimme kuitenkin heille oven auki, ja he käyttivät tilaisuutensa. He kuitenkin ansaitsivat kolme maaliaan ja pisteen. He olisivat voineet tehdä yhden lisääkin, ja toisaalta me olisimme voineet tehdä neljä tai viisi.

Brentfordin Thomas Frank oli intoa täynnä.

– Se oli fantastinen matsi. Pysyimme huippujoukkueen vauhdissa, hyökkäävän huippujoukkueen, jolla on fantastinen manageri. Onnistuimme tasapelin hankkimisessa, ja olisimme voineet myös voittaa.

– Nouseminen kahdesti tappioasemasta kertoo uskomattomasta luonteesta. Meillä oli massiivinen usko siihen että voimme saada tästä jotain. Olen hullun, hullun ylpeä pelaajien esityksestä.