Englanti koki tiistai-iltana jättimäisen pettymyksen kotiyleisönsä edessä, kun se jämähti 1-1-tasapeliin Unkaria vastaan pelatussa MM-karsintaottelussa.

Ottelun avausmaali nähtiin 24. peliminuutilla. Luke Shaw joutui rikkomaan omalla rangaistusalueella ja Unkarille tuomittiin rangaistuspotku. Roland Sallai laukoi pallon ohi Jordan Pickfordin ja siirsi Unkarin yllätysjohtoon. 0-1.

Englanti sisuuntui takaiskumaalista ja loi jatkuvalla syötöllä vaarallisia tilanteita. Jatkuva myllytys tuotti myös tulosta jakson lopulla.

Peliä oli takana 37 minuuttia, kun Phil Fodenin antama vapaapotku kimposi Declan Ricen selän kautta John Stonesille, joka tuikkasi lähietäisyydeltä tasoitusmaalin. 1-1.

Recall on the way? 👀

Englanti ei saanut kunnolla konettaan käyntiin enää toisen jakson aikana. Se hallitsi toki peliä, mutta vaaralliset maalipaikat olivat vähissä.

Parhaimmat paikat siunaantuivat avausmaalin tehneelle Stonesille sekä Harry Kanelle, mutta kumpikaan ei onnistunut käyttämään maalipaikkaansa hyödykseen.

2017 - Harry Kane has failed to score for England in a qualifying match for a major international tournament (World Cup/Euro’s) for the first time since September 2017 vs Slovakia, having found the back of the net in 15 consecutive such matches prior to today. Concluded. #ENGHUN

1-1-tasapeli oli Englannille kotiyleisön edessä iso pettymys, mutta se on silti hyvin lähellä MM-kisapaikkaa. Gareth Southgaten luotsaamalle miehistölle riittää neljä pistettä kahdesta viimeisestä karsintaottelusta, joissa se kohtaa Albanian sekä pisteautomaatti San Marinon.