Valioliigassa pelataan sunnuntaina neljä kamppailua, joista kolme on saatu jo päätökseen. Chelsea kaatoi kotonaan West Hamin lukemin 1-0, Burnley kaatoi samoin lukemin Wolverhamptonin ja Brighton ja Southampton puolestaan tasasivat pisteet lukemin 2-2. Liverpool ja Everton kohtaavat vielä Merseysiden derbyssä klo: 18.30 alkaen.

Chelsean ja West Hamin välisessä Lontoon paikalliskamppailussa ei maalipaikoilla juhlittu. Kotijoukkue Chelsea piti palloa ja West Ham keskittyi puolustamaan ja kyttäämään vastahyökkäyksiä läpi ottelun. Niitä sille ei kuitenkaan juurikaan siunaantunut. Toisaalta myöskään sinipaidoilta ei hirveästi hyviä maalipaikkoja nähty.

Pitkään näytti siltä, että Stamford Bridgellä päädytään maalittomaan tasatulokseen, kunnes varsinaisen peliajan viimeisillä minuuteilla alkoi tapahtua. Graig Dawson kaatoi punaisen kortin arvoisesti Romelu Lukakun ja Chelsea sai rangaistuspotkun kamppailun 87. minuutilla. Jorginhon pilkku oli kuitenkin surkea ja Lukasz Fabianski torjui lähes keskellä jääneen laukauksen helposti.

Chelsean pelastajaksi nousi lopulta vaihdosta kentälle tullut Christian Pulisic, joka iski varsinaisen peliajan täyttyessä pallon verkon perukoille Marcos Alonson komeasta esityöstä.

Burnley puolestaan nousi voitollaan ainakin hetkellisesti putoamisviivan yläpuolelle ohi Evertonin. Burnleyn voitto-osumasta Wolvesia vastaan vastasi Matej Vydra ensimmäisellä jaksolla.

Brighton puolestaan johti omaa kamppailuaan jo kahdella osumalla, mutta Southampton onnistui kirimään vielä tasoihin. Kotijoukkueen ensimmäisen osuman iski Danny Welbeck ja toinen osuma merkattiin omaksi maaliksi. Vieraiden maaleista vastasi James Ward-Prowse kahdesti.