Aston Villa voitti Norwichin lauantaina kotikentällään 2-0 Valioliigassa.

Ensimmäisen puoliajan varsinaista peliaikaa oli jäljellä viisi minuuttia, kun Villa meni johtoon. Brandon Williams näytti jo voittavan Ollie Watkinsin juoksukilpailussa, mutta sitten hän liukastui, Watkins nappasi pallon ja latasi sen lähietäisyydeltä voimalla sisään.

Norwich piti myös toisella puoliajalla enemmän palloa, mutta se ei saanut käännettyä pallonhallintaansa riittävän vaarallisiksi tekopaikoiksi.

Villa iski loppulukemat taululle toisen puoliskon lisäajalla. Norwich menetti pallon syvällä kenttäpuoliskollaan, eikä saanut putsattua sitä pois, joten Danny Ings hyödynsi tilanteen ja tykitti kääntölaukauksen sisään.

Aston Villa nousee voittonsa myötä 13. sijalle. Lauantain tulokset merkitsevät jumbosijaa miehittävän Norwichin putoamista Mestaruussarjaan.

Huuhkajien hyökkääjä Teemu Pukki siirtyi Norwichiin kesällä 2018, minkä jälkeen joukkue on jokaisella kaudella vaihtanut sarjatasoa Mestaruussarjan ja Valioliigan välillä. Pukki, 32, on ollut jokaisella Englannin-kaudellaan Norwichin paras maalintekijä, ja hän kantaa kyseistä titteliä myös parhaillaan.

Valioliiga 30.4.

14.30
Newcastle – Liverpool 0-1

17.00
Aston Villa – Norwich 2-0
Southampton – Crystal Palace 1-2
Watford – Burnley 1-2
Wolverhampton – Brighton 0-3

19.30
Leeds – Manchester City