Manchester United pelaa suorastaan kammottavaa kautta.

Se sai jatkoa lauantai-iltana, kun Brighton murskasi Manchester Unitedin Valioliigassa 4-0. Kyseessä oli Manchester Unitedin kauden toiseksi viimeinen ottelu.

Se on sarjataulukossa edelleen kuudentena, mutta kaksi ottelua vähemmän pelannut West Ham on kuuden pisteen päässä ja voi siten vielä ohittaa Ralf Rangnickin miehistön.

Manchester Unitedilla ei ollut lauantaisessa murskatappiossa sen suurempaa panosta ja se näkyi myös kentällä.

Aneeminen Manchester United oli avausjaksolla heikko. Se ei kyennyt luomaan sen vaarallisempia maalipaikkoja, kun taas niin ikään panoksetta pelannut Brighton oli huomattavasti intensiivisempi ja siirtyi johtoon jo vartin kohdalla. Moisés Caicedo laukoi upeasti boksin ulkopuolelta maata pitkin pallon tolpan juureen. 1-0. Tauolle mentiin samoissa luvuissa.

Toisella jaksolla Brighton meni menojaan. Hienon ottelun pelannut Marc Cucurella vei Brightonin kahden maalin etumatkalle heti toisen jakson alussa. Cucurella tälläsi pallon yläkulmaan ohi David De Gean.

Kolmas maali syntyi hetkeä myöhemmin. Pascal Groß harhautteli Manchester Unitedin puolustuksen ja siirsi maalin edustalta pallon verkkoon. Muutama minuutti edellisestä ja jälleen soi. Peliväline kimposi Leandro Trossardista maaliin. 4-0.

Manchester United pelaa kauden viimeisen ottelunsa kahden viikon päästä Crystal Palacen vieraana.