Suomalaisille valioliigafaneille mahtavia uutisia – V Sport ja Viaplay näyttävät syyskuussa kaikki ottelut suorana

© Kuva: Getty Images

Valioliigakausi 2020-21 käynnistyy tulevana lauantaina, kun kello 14.30 sarjanousija Fulham ja Arsenal ottavat toisistaan mittaa. V Sport ja Viaplay näyttävät kaikki syyskuun ottelut suorina lähetyksinä. NENT Group Finlandilta vahvistettiin asia Valioliiga.comille.

Syyskuussa ehditään pelaamaan kolme kierrosta. Aiemmin lauantain kello 17 alkavista otteluista on saatu näyttää vain yksi suorana ja muut jälkilähetyksinä. Nyt ongelma on kierretty Britanniassa niin, että syyskuussa pelataan vain yksi ottelu lauantaisin kello 17.

Huomionarvoista on myös se, että Teemu Pukin edustama Norwich aloittaa kautensa Mestaruussarjassa lauantaina. Norwich kohtaa Huddersfieldin vieraissa kello 17 alkavassa ottelussa. V Sport ja Viaplay näyttävät myös tämän ottelun suorana ja suomeksi selostettuna.

– Studioita nähdään pääpiirtein yksi viikossa. Valioliiga on meidän tekijöille intohimo ja sen haluamme näyttää tulevissa lähetyksissä. Ensimmäinen studio on luvassa avauspäivänä ja seuraamme päivän tapahtumia koko päivän ajan. Hieno kausi jälleen tulossa, NENT Group Finlandin jalkapallotuottaja Antti Salo kertoi aiemmin julkaistussa tiedotteessa.

Voit katsoa Valioliigan otteluohjelman täältä.