Tästä voi tulla palautetta Manchester Unitedilta…

Ruotsin valmennusryhmään kuuluva Peter Wettergren kun paljasti, että Victor Lindelöf pelasi Ranskaa vastaan loukkaantuneena. Kaiken lisäksi ottelu osoittautui jälkikäteen merkityksettömäksi.

Ennen peliä panosta vielä oli. Ruotsi pelasi Nations Leaguen A-sarjapaikkansa säilyttämisestä. Sen toteutuminen olisi vaatinut Kroatiaa paremman tuloksen päätöskierroksella. Kroatia hävisi Portugalille 2-3, mutta kun samaan aikaan Rutotsi hävisi Ranskalle 2-4, Ruotsin putoaminen B-sarjaan varmistui.

Lindelöf vaihdettiin pois kentältä 66. minuutilla, jolloin Ranska johti 3-0. Ottelun jälkeen Wettergren kertoi, että toppari oli pelannut loukkaantuneena.

– Kroatia-ottelun jälkeen hänellä oli vähän kipuja, mutta hän sanoi haluavansa antaa kaikkensa joukkueelle, Wettergren sanoi lehdistölle.

– Hän pystyi harjoittelemaan normaalisti peliä edeltävänä päivänä, ja hän sanoi ”pelaavansa niin kauan kuin pystyy”. Puoliajalla hän sanoi minulle, ettei pystyisi pelaamaan koko ottelua. Pyysin häntä huutamaan sitten, kun hän ei enää pystyisi pelaamaan.

Manchester Unitedin sairastuvalla on tällä hetkellä kahdeksan miestä: Lindelöf, Anthony Martial, Jesse Lingard, Eric Bailly, Marcus Rashford, Mason Greenwood, Luke Shaw ja Phil Jones.

On hyvin mahdollista, että viikonlopun ottelussa West Bromwichia vastaan Man Unitedin topparikaksikon muodostavat Harry Maguire ja Axel Tuanzebe.