Vakavasti loukkaantunut Virgil van Dijk julkaisi tunteikkaan päivityksen sosiaalisessa mediassa: ”Palaan parempana kuin koskaan”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin keskuspuolustaja Virgil van Dijk loukkaantui vakavasti lauantaina pelatussa Merseysiden derbyssä. Everton-vahti Jordan Pickfordin jyräämäksi jäänyt van Dijk kertoi tuntemuksistaan sosiaalisessa mediassa.

Van Dijk joutuu leikkaukseen, ja tällä hetkellä arviot miehen paluusta pelikentille pyörivät peräti seitsemästä jopa yhdeksään kuukauteen. Näin ollen van Dijk saattaa olla koko kauden sivussa pelikentiltä. Van Dijkin loukkaantuminen on valtava takaisku Liverpoolille, mutta ennen kaikkea miehelle itselleen.

Van Dijk on saavuttuaan Liverpooliin esiintynyt kaikissa joukkueen valioliigaotteluissa ja pelannut 98,6 prosenttia kaikista mahdollisista peliminuuteista. Hollantilaispuolustaja julkaisi Twitterissä maanantaina tunteikkaan päivityksen.

– Iltapäivällä (maanantaina) tapasin johtavan asiantuntijan aloittaaksemme kuntoutusprosessini ja suunnittelimme viimeiset yksityiskohdat. Keskityn nyt täysin kuntoutukseeni ja aion tehdä kaikkeni, jotta pääsisin takaisin niin nopeasti kuin mahdollista, van Dijk kirjoittaa.

– Huolimatta ymmärrettävästä pettymyksestä, uskon vakaasti siihen, että vaikeuksissa on aina myös mahdollisuus, ja Jumalan avulla olen varma, että palaan parempana, paremmassa kunnossa ja vahvempana kuin koskaan.

Van Dijk halusi myös kiittää perhettään ja Liverpoolia saamastaan tuesta vakavan vamman keskellä.

– Uskon, että jalkapallossa ja elämässä asiat tapahtuvat syystä, ja siksi mielestäni on tärkeää jatkaa yrittämistä ja pitää pää pystyssä hyvinä ja huonoina aikoina.

– Aion tehdä kaikkeni tukeakseni joukkuekavereitani kaikin mahdollisin keinoin nyt, kun edessä on isot viikot. Samalla teen omaa kuntoutustani päivä kerrallaan. Tulen takaisin, van Dijk painottaa.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.