Watford voitti lauantaina Liverpoolin 3-0 Valioliigan 28. kierroksella. Liverpool oli ennen ottelua pelannut koko kauden tappioitta Valioliigassa, ja se saapui Vicarage Roadille 18 sarjapelin voittoputkessa.

📋 #WATLIV team news.

Joe Gomez (precaution due to a minor fitness concern) and Naby Keita (sore hip) both out.

Liverpool laittoi syöttörulettinsa heti käyntiin, mutta avausjakson parhaista maalipaikoista vastasi Watford.

Kotijoukkue joutui tekemään ensimmäisen vaihtonsa jo reilun puolen tunnin jälkeen, kun pirteästi esiintynyt Gerard Deulofeu loukkaantui. Deulofeun jalka vääntyi hänen kamppailessa pallosta Virgil van Dijkin kanssa, ja espanjalainen jäi nurmelle pitelemään polveaan. Hänen paikkansa otti Roberto Pereyra.

Squawka Live

@Squawka_Live
Gerard Deulofeu has been forced off through injury in the 35th minute.

We wish him a speedy recovery.

Watfordilla oli ensimmäisellä puoliajalla seitsemän maalintekoyritystä ja Liverpoolilla yksi.

Hornets hyödynsi Liverpoolin löysän puolustuspelaamisen 53. minuutilla. Troy Deeney antoi Adam Masinan sivurajaheiton pomppia Abdoulaye Doucourélle, joka toimitti pallon maalin edustalle Ismaïla Sarrille. Senegalilaislaiturin tehtäväksi jäi enää siirtää peliväline maaliin. 1-0.

Hetkeä myöhemmin pallo oli jälleen sarjakärjen maalissa. Deeneyn läpisyöttö yllätti Liverpoolin puolustuksen ja pallo tuli Sarrille, joka chippasi pelivälineen yli Liverpoolin maalivahdin Alisson Beckerin. 2-0.

Watfordin sensaatio oli valmis 72. minuutilla. Trent Alexander-Arnold syötti pallon epähuomiossa Doucourélle, joka lahjoitti sen vierelleen Deeneylle. Watfordin kippari käytti Liverpoolin sekoilun hyödykseen ja laukoi kuulan sisään. 3-0.

Liverpool jatkaa tappiosta huolimatta Valioliigan piikkipaikalla, sillä se on 22 pistettä edellä Manchester Cityä. Watford nousi tuloksen ansiosta täpärästi putoamisviivan yläpuolelle.