Crystal Palace -hyökkääjä upotti Arsenalin – manageri vastasi siirtohuhuihin: ”Kukapa ei haluaisi?”

© Kuva: Getty Images

Crystal Palace yllätti sunnuntaina Arsenalin, kun Christian Benteke, Wilfried Zaha ja James McArthur johdattivat joukkueensa 3-2-voittoon Emirates Stadiumilla.

Palace-manageri Roy Hogdson oli erittäin tyytyväinen joukkueensa esitykseen. Englantilaisluotsi vastasi myös Zahan ympärillä pyörineisiin siirtohuhuihin.

Aiemmin tällä viikolla Zaha oli puhunut toiveistaan siirtyä tulevaisuudessa isompaan seuraan ja pelata erityisesti Mestarien liigassa. Hodgson kuitenkin väitti, ettei 26-vuotiaalla laitahyökkääjällä ole aikomuksia lähteä seurasta.

– Kukapa ei haluaisi [pelata Mestarien liigassa]? Kuinka moni pelaaja, jos häneltä kysytään asiasta, sanoisi ettei hän halua pelata Mestarien liigassa? Onnittelut sille toimittajalle, joka on onnistunut nappaamaan hänet oikealla hetkellä, Hodgson naurahti Sky Sportsille ottelun jälkeen.

– Hän on todellakin iloinen Crystal Palacessa, tuo ei nimittäin ollut suoritus pelaajalta joka haluaisi lähteä. Hänellä on neljän vuoden mittainen sopimus, on yksi kovapalkkaisimmista pelaajista ja koko Etelä-Lontoo ihailee häntä. Elämä heittää asioita ilmoille ja pitää vain seurata mitä tapahtuu. Odotan näkeväni hänet Crystal Palacen väreissä vielä monen vuoden ajan.

>>> Lunasta 20€ ilmainen liveveto – tarjous voimassa rajoitetun ajan!