Crystal Palace yllätti sunnuntaina Arsenalin, kun Christian Benteke, Wilfried Zaha ja James McArthur johdattivat joukkueensa 3-2-voittoon Emirates Stadiumilla.

Palace-manageri Roy Hogdson oli erittäin tyytyväinen joukkueensa esitykseen. Englantilaisluotsi vastasi myös Zahan ympärillä pyörineisiin siirtohuhuihin.

OptaJoe

@OptaJoe
8 - Wilfried Zaha has scored eight goals away from home in the Premier League this season - only Harry Kane (11) and Jamie Vardy (10) have netted more. Handful. #ARSCRY

Aiemmin tällä viikolla Zaha oli puhunut toiveistaan siirtyä tulevaisuudessa isompaan seuraan ja pelata erityisesti Mestarien liigassa. Hodgson kuitenkin väitti, ettei 26-vuotiaalla laitahyökkääjällä ole aikomuksia lähteä seurasta.

– Kukapa ei haluaisi [pelata Mestarien liigassa]? Kuinka moni pelaaja, jos häneltä kysytään asiasta, sanoisi ettei hän halua pelata Mestarien liigassa? Onnittelut sille toimittajalle, joka on onnistunut nappaamaan hänet oikealla hetkellä, Hodgson naurahti Sky Sportsille ottelun jälkeen.

– Hän on todellakin iloinen Crystal Palacessa, tuo ei nimittäin ollut suoritus pelaajalta joka haluaisi lähteä. Hänellä on neljän vuoden mittainen sopimus, on yksi kovapalkkaisimmista pelaajista ja koko Etelä-Lontoo ihailee häntä. Elämä heittää asioita ilmoille ja pitää vain seurata mitä tapahtuu. Odotan näkeväni hänet Crystal Palacen väreissä vielä monen vuoden ajan.