Arsenalin laitahyökkääjä Willian on myöntänyt olevansa ”hyvin kaukana” parhaastaan ja laittanut heikot suorituksensa maisemanvaihdoksen piikkiin.

Willian siirtyi viime kesänä Arsenaliin, kun hänen sopimuksensa Chelsean kanssa umpeutui. 32-vuotias brassilaituri nähtiin aluksi huikeana kaappauksena paikallisvastustajan riveistä, mutta lupaavan debyytin jälkeen ovat esitykset heikentyneet.

Willian vietti seitsemän menestyksekästä vuotta Stamford Bridgellä, jossa hänen tehonsa (63+62) auttoivat seuran esimerkiksi kahteen Valioliigan mestaruuteen. Tällä kaudella hän on kuitenkin saanut 13 valioliigapelissä aikaan vain kolme maalisyöttöä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen. Jos allaoleva twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Squawka

@Squawka
Willian has had just two shots on target across all competitions since joining Arsenal.

Vaikka Willian vaihtoikin seuraa vain Lontoon sisällä, on muutos hänen ympärillään pääsyy tämän kauden heikoille esityksille.

– Seuran vaihtaminen ei koskaan ole helppoa – varsinkaan silloin, kun olet ollut yhdessä paikassa todella pitkään. Täällä minulla on täysin uudet ihmiset ympärilläni, sekä uusi filosofia, Willian kertoi Arsenalin verkkosivuilla.

[readmore from=Willian]

– Asiat ovat eri tavalla, joten olen yhä sopeutumisvaiheessa. Tunnen oloni kuitenkin hyväksi ja opin paljon uutta. Kaikki täällä ovat mahtavia. Tiedän, että voin parantaa paljon, ja esitykseni kentällä voisivat tietysti olla parempia.

– Ensimmäisessä ottelussani Fulhamia vastaan pelasin hyvin ja annoin kaksi maalisyöttöä. En tiedä, mitä sen jälkeen tapahtui. Annan aina kaikkeni, mutta joskus asiat eivät suju niin miten toivoisi. Se on osa jalkapalloa, osa elämää.

– Joskus sinulla on hyviä hetkiä, joskus huonoja hetkiä, mutta niistä on silloin vain opittava. Tiedän olevani nyt hyvin kaukana parhaastani, mutta aion tehdä töitä asian muuttamiseksi.