Newcastle ja Wolverhampton jakoivat pisteet St James’ Parkilla, kun tapahtumarikas kamppailu päättyi 1-1-tasapeliin.

Kyseessä oli jo seurojen viides peräkkäinen valioliigakohtaaminen, joka päättyi täysin identtisiin lukemiin. Erityisesti ottelun lopussa käytiin kuitenkin lähellä hämmentävän tulosputken päättämistä.

Football Daily

@footballdaily
Newcastle boss Steve Bruce does not look happy at full-time as his side draw 1-1 with Wolves!

Was that 2 points dropped by the Magpies? 🤔

Avausjakson paras maalipaikka nähtiin Wolverhamptonin kenttäpuolella, kun peliä oli takana 12 minuuttia. Miguel Almirón onnistui välttämään vieraiden paitsioansan hyvin ajoitetulla juoksulla, mutta hänen laukauksensa kohti vasenta takakulmaa kimposi tolpasta ulos.

Ottelun 25. minuutilla Allan Saint-Maximin sai pallon puolestaan reboundista maaliin, mutta oli paitsiossa, eikä osumaa hyväksytty. Tilanne oli selvä, eikä tuomio synnyttänyt samanlaista kohua kuin Brightonin hylätty maali aiemmin tänään, lauantaina.

Ensimmäinen puoliaika tuli päätökseen maalittomana. Wolverhamptonilla oli myös saumansa siirtyä johtoon, mutta Newcastlen tolppien väliin palannut Martin Dubravka piti vieraiden kaksi kohti tullutta laukausta hyvin ulkona.

Puoliajalla vaihdosta sisään tullut Ryan Fraser teki kuitenkin kaivatun eron heti toisen jakson alussa. Skottilaiturin keskitys tavoitti Jamaal Lascellesin, joka puski pelivälineen voimalla sisään viedäkseen Newcastlen 52. minuutilla johtoon.

Steve Brucen miehistö ajautui kuitenkin isoihin ongelmiin, kun Saint-Maximin ja Emil Krafth joutuivat jättämään kentän loukkaantumisten vuoksi. Vain minuutti jälkimmäisen vaihdon jälkeen, nousi Wolves tasoihin.

Huippuvireinen keskikenttämies Ruben Neves toi oranssipaidat tasoihin ottelun 73. minuutilla, kun hän puski Pedro Neton keskityksen akrobaattisesti sisään. Osuma oli jo hänen viides vuoden 2021 puolella.

Kumpikin joukkue kävi vielä kertaalleen lähellä potentiaalista voittomaalia. Romain Saïss pelasti Wolverhamptonin ensin maaliviivalta, kun hän ohjasi Joelintonin laukauksen upealla blokilla kulmapotkuksi. Lisäajan partaalla Dubravka torjui puolestaan Fabio Silvan puskun puolestaan yläriman kautta ulos ja peli päättyi jälleen kerran 1-1.

Newcastle on sarjataulukossa 17. sijalla, vain neljä pistettä putoamisviivan paremmalla puolella. Wolverhampton jatkaa sen sijaan sijalla 12.