Fantasy Premier League. Valioliigan fantasy-manageripeli. Pohjakuva: Getty Images.

Fantasy Premier League

Valioliigan fantasia-peli, Fantasy Premier League, on manageripeli, jossa kootaan oma joukkue Valioliigan pelaajista. Tältä sivulta löydät Valioliiga.comin järjestämän sarjan tilanteen sekä fantasy-peliin liittyvät uutiset ja kierroksen vinkit. Lisäksi sivun lopussa liittymisohjeet ja tarkempi selostus Valioliigan fantasy-pelistä.

  • Valioliiga.comin sarjan koodi: 8qzgib

Sisällysluettelo

FPL-vinkit ja -uutiset

FPL: Tässä kolme kovinta kapteenivaihtoehtoa kauden päätöskierrokselle

Niin kuin valioliigakausi 2020-21, lähenee myös Fantasy Premier Leaguen jännittävä sesonki päätöstään. Sunnuntai-iltana pelataan kauden viimeinen ottelukierros, jolloin jokainen peli potkaistaan käyntiin samaan aikaan. Koska...

FPL-sarjatilanteet

Valioliiga.com järjestää sarjan klassisessa pelimuodossa kaudella 2021-22.

Klassinen TOP 5

Sij.JoukkuePist. yht.Ed. kier.
1.
2.
3.
4.
5.
XValioliiga.com

Seuraava kierros

Kierros 25
PVM Ottelu
02.04.2022 14:30 Liverpool - Watford
02.04.2022 17:00 Brighton - Norwich
02.04.2022 17:00 Burnley - Manchester City
02.04.2022 17:00 Chelsea - Brentford
02.04.2022 17:00 Leeds - Southampton
02.04.2022 17:00 Wolverhampton - Aston Villa
02.04.2022 19:30 Manchester United - Leicester
03.04.2022 16:00 West Ham - Everton
03.04.2022 18:30 Tottenham - Newcastle
Katso koko otteluohjelma

Mikä on Fantasy Premier League?

Fantasy Premier League on maailmanlaajuinen fantasy-peli, jota pelaa tälläkin kaudella yli kuusi miljoonaa ihmistä. FPL:ssä jalkapallokansa kilpailee toisiaan vastaan kuvitteellisilla jalkapallojoukkueilla, jotka koostuvat Valioliigan huippunimistä. Saat itse valita, kenet otat joukkueeseesi. Pisteytykset perustuvat pelaajien oikeisiin suorituksiin Valioliigan pelikentillä.

Miten kasaan joukkueeni? Fantasy Premier Leaguen kotisivuille pääset tästä. Kasataksesi joukkueen sinun täytyy ensin luoda profiili ja antaa tiimille nimi. Sen jälkeen pääset valitsemaan haluamasi valioliigapelaajat joukkueeseesi. Joukkueessa täytyy olla kaksi maalivahtia, viisi puolustajaa, viisi keskikenttäpelaajaa sekä viisi hyökkääjää. Samasta seurasta ei saa valita enempää kuin kolme pelaajaa, eikä 100 miljoonan punnan siirtokassaa voi ylittää. Voit vaihtaa pelaajiasi vapaasti ottelukierrosten välissä, mutta ylimääräisistä vaihdoista sakotetaan pistein.

Miten valitsen pelaajani? Kun olet kasannut joukkueesi, voit määrittää avauskokoonpanosi ja vaihtomiehesi My Team -sivulta. Valitse avauksesi tarkkaan, sillä vaihtoon jäävät pelaajat eivät tuota sinulle pisteitä. Jos joku avauksen pelaajistasi ei pelaa ottelukierroksen aikana minuuttiakaan, vaihtopenkin ensimmäinen pisteille päässyt pelaaja hyppää automaattisesti tilalle. Muista valita ja tallentaa joukkueesi aina viimeistään tuntia ennen ottelukierroksen ensimmäistä peliä.

Mistä saan pisteitä? Saat pisteitä sen mukaan miten valitsemasi pelaajat esiintyvät oikeassa elämässä Valioliigan pelikentillä. Maalit, maalisyötöt, nollapelit ja päästetyt maalit ovat kaikki asioita jotka vaikuttavat pelaajien pistepotteihin.

Miten liityn mukaan liigoihin? Liigoihin liittyminen on helppoa. Jos ystäväsi on esimerkiksi luonut sarjan, johon haluat mukaan, tarvitset häneltä vain liittymiskoodin. Koodin voit syöttää Leagues-välilehden takaa löytyvään Create and Join New Leagues -kohtaan. Voit esimerkiksi liittyä mukaan Valioliiga.comin Klassiseen sarjaan koodilla: 7hnbg6. Usein liigat tarjoavat voittajille myös kivoja palkintoja, kuten mekin teemme.

Valioliiga.comin Klassinen Liiga 2021-22
Koodi: 8qzgib / liitä se tähän / linkki sarjataulukkoon