Espanjassa pelataan El Clásico ja Italiassa odotetaan joka kausi Derby della Madonninaa. Englannissa samanlaista jännitysnäytelmää ovat Manchester Unitedin ja Liverpoolin väliset kohtaamiset.

Kyse on legendaarisista kilpakumppaneista – englantilaisen jalkapallohistorian kahden menestyneimmän joukkueen mittelöstä. Kyse on ottelusta, joka tunnetaan myös nimellä North-West Derby.

Puhutaan ottelusta josta ei koskaan puutu panosta. Ottelusta joka pitää ainakin kerran elämässä kokea paikan päällä.

Ja nyt tuohon NordicBet tarjoaa loistavan mahdollisuuden!

Onko Liverpool-faneille ottelu jopa merkityksellisempi kuin derbyt Evertonia vastaan? Arvostavatko Man United -fanit Liverpoolin päänahkaa jopa enemmän kuin Manchester Cityn?

MANCHESTER, ENGLAND - MARCH 16: A general view as the Liverpool players warm up during a training session ahead of the UEFA Europa League round of 16 second leg match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford on March 16, 2016 in Manchester, England. (Photo by Steve Bardens/Getty Images)
Old Traffordille on päästävä ainakin kerran elämässä. Ja mikä olisi parempi ajankohta kuin ottelussa Liverpoolia vastaan! Kuva: Getty Images

Maanantai-iltana tunnetta piisaa Anfield-stadionilla kauden ensimmäisessä keskinäisessä väännössä. Joukkueiden kauden toista kohtaamista Valioliigassa ei tarvitse odottaa muutamaa kuukautta pidempään, sillä tammikuussa pelataan Manchester Unitedin kotikentällä Old Traffordilla!

Pakko päästä paikan päälle

NordicBet palkitsee viisi onnekasta kahden hengen reissulla tammikuussa. Voittajien täytyy vastata seitsemään kysymykseen, jotka käsittelevät maanantai-illan koitosta.

Kaikkiaan 1 700 euron arvoiseen pakettiin lukeutuvat matkarahat, neljän tähden hotellimajoitus ja kaksi lippua Sir Alex Ferguson -katsomonosaan. Paketti on huippuluokkaa!

Yhteensä 26 000 ihmistä vetävä Sir Alex Ferguson Stand -katsomonosa kunnioittaa legendaarisen skottiluotsin 25-vuotista manageriuraa seurassa. Katsomonosa sai nykyisen nimensä marraskuussa 2011.

Kun astuu näyttämölle, voi samalla kurkata Philip Jacksonin tekemän kunnianosoituksen. Legendaarisesta luotsista tehty patsas on jylhän arvokkaan näköinen.

Sir Alex -patsas toivottaa jokaisen katsojan tervetulleeksi ennen ottelua!

MANCHESTER, ENGLAND - APRIL 20: A statue of Sir Alex Ferguson is seen outside Old Trafford prior to the Barclays Premier League match between Manchester United and Crystal Palace at Old Trafford on April 20, 2016 in Manchester, England. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)
Sir Alex Ferguson -katsomonosan edessä on skottiluotsin patsas. Tervehdi Sir Alexia ja astu lehtereille. Kuva: Getty Images

3 syytä lähteä North-West Derbyyn

1. Englannin El Clásico ja Derby della Madonnina. Englantilaisen jalkapallon ystävän on vähintään kerran elämässä nähtävä North-West Derby paikan päällä.

2. Oli tilanne liigassa mikä hyvänsä, tästä pelistä ei koskaan puutu panosta. Joukkueiden kohtaamiset ovat täynnä legendaarisia tapahtumia. Seurasiirtoja ei muuten tänäkään päivänä nähdä juuri näiden joukkueiden välillä.

3. Parempaa mahdollisuutta tuskin heti tulee: kilpailuun on helppo osallistua ja palkintomatka on peräti 1 700 euron arvoinen. Toteuta unelma ja nauti yhdestä maailman kovimmista otteluista paikan päällä!

Kaikkien aikojen tilastot

Liverpoolin voitot: 65
Tasapelit: 52
Manchester Unitedin voitot: 79

Nauti kaikkien aikojen futiselämyksestä ja voita matka NordicBetin kisasta. Käy vastaamassa kysymyksiin oikein!