Valioveikkaus – päihitä kaverisi ja nappaa palkinnot!

Valioliiga.com järjestää yhteistyössä Chanzin kanssa ValioVeikkausta. Kierrokselle osallistuminen tarjoaa lisäjännitystä viikonlopun Valioliigan pelien seuraamiseen. Ja tietysti kuittailumahdollisuuden kaverille!

Alkuun voittopottia pääsee tavoittelemaan ilmaiseksi.

Miten pääsen mukaan ja miten voin voittaa?

Valioveikkaukseen osallistuminen on ilmaista ensimmäisellä kerralla. Kokeilukerran jälkeen osallistuminen maksaa 5€ per kierros. Lunasta ilmaisveikkaus avaamalla pelitili alla olevasta napista ja käyttämällä suosittelukoodia VALIOLIIGA. Saat samalla 10 vapaapeliä kolikkopeleihin.Palkintopotin suuruus on yhtä kuin osallistuvien pelaajien määrä. Esimerkiksi 100 osallistujaa tietää 500 euron palkintopottia ja 200 osallistujaa tarkoittaa 1 000 euron palkintopottia ja niin edelleen.

Voittojen jakautuminen

Valioveikkauksessa on yksi voittoluokka: eniten oikein veikannut saa koko palkintopotin. Jos useampi osallistuja on veikannut yhtä monta kohdetta oikein, palkinto jaetaan näiden kesken.

Esimerkki: Veikkaaja nimeltään Matti on saanut 11 oikein. Seuraavaksi parhaiten veikannut on saanut kymmenen kohdetta oikein. Näin Matti saa koko 1 000 euron palkintopotin.

Esimerkki 2.: Matin ohella myös Iiro on saanut 11 oikein. Näin palkintopotti jakautuu kahden henkilön kesken, jolloin molemmat kuittaavat 500 euron voiton.

Valioliigan lukijoille tarjoillaan erikoispalkintoja

Palkintopotin lisäksi jokaisen kierroksen kolme parasta Valioliiga.comin veikkaajaa saa erikoispalkinnon. Myös 0 oikein veikanneet, palkitaan lohdutuspalkinnolla.

3 parasta. Joka kierroksen kolme parasta veikkaajaa palkitaan:

1. suosikkijoukkueen 2016-17 pelipaita

2. Viaplay Sport kuukaudeksi

3. suosikkijoukkueen huivi

0 oikein. Jos et saa yhtään kohdetta oikein, voitat suosikkijoukkueesi kauden 2016-17 pelipaidan. Valioliiga.com lähettää pelipaidan sinulle postitse tuloksen varmistuttua.

Näin pääset viikonlopun kierrokselle mukaan

1. Avaa pelitili Chanzille käyttäen suosittelukoodia VALIOLIIGA.
2. Saat osallistua ilmaiseksi Valioveikkaukseen sekä 10 vapaapeliä kolikkopeleihin.
3. Jännitä, voitatko rahaa, tuotepalkintoja vai molempia.