Seuraavassa nimimerkki YNWA:n kirjoittama jälkipeli ottelusta Liverpool – Bolton:

”35 MILJOONAA PUNTAA!!! Yhdestä pelaajasta… Vaihtopenkillä… Kuka tekisi niin? Minä tiedän ja se on Kenny Dalglish. Koska tosiasia on se että Liverpool pelaa tällä hetkellä niin näyttävää futista ilman Andy Carrollia, että miksi muuttaa taktiikkaa jos peli kulkee. Ja näin tapahtui Bolton-ottelussa, Pool pelasi erittäin näyttää jalkapalloa yhtä virhettä lukuunottamatta, josta Bolton teki maalin.

Ei hätää, meillä on El Pistolero. Uruguayalainen pelote vastustajien kauhuksi. Hän on nopea, taitava ja osaa myöskin syöttää omille. Hänen nimensä on Luis Suarez, joka piti Boltonin puolustusta pilkkanaan. Ja jos sähäkkä kärki pelaa tällä tavalla koko kauden niin voi voi ManCity, ManU ja Chelsea. Hyökkääjä oli taas kerran man of the match eikä syystä. Maaleja hän ei ottelussa tehnyt, vaikka paikkoja oli useampiakin.

Vartti pelattu kun laituri ja nopsajalka Stuart Downing pääsi volleystä yrittämään Jääskeläisen ohittamista Suarezin loistavasta ulkosyrjä keskityksestä, suomalaiselta huippupelastus, pallo Kuytille, jonka syötöstä Jordan Henderson pisti pallon kehikkojen väliin. Henderson tulee parantamaan peli peliltä, jos vain saa King Kennyltä luottoa. Bolton pääsi yrittämään melkein välittömästi tasoitusta, mutta Pepe oli paikallaan ja torjui Martin Petrovin yrityksen.

50 metrisiä syöttöjä suoraan jalkaan tai juoksulinjalle. Vaparispesialisti. Sellaisen jokainen joukkue haluaisi. Ja sellainen Liverpoolilla on, hänen nimensä on Charlie Adam. Xabi Alonsoon verrattavissa oleva skotti, joka on vielä vasenjalkainen.

Charlie Adamin pitkästä syötöstä Suarez pääsi yksin läpi, yritti pistää pallon toiselta puolelta veskarin ohi ja itse juosta toiselta mutta ei onnistunut. Toisella kertaa hän yritti nostaa Jääskeläisen yli kun huomasi että molarin tulevan vastaan, mutta puoli metriä maalin yli. Sitten Dirk Kuyt sai namupassin urugualaiselta, mutta meni niukasta yli.

Boltonilla ei ollut ekalla puoliajalla Petrovin yritystä lukuunottamatta juuri ollenkaan maalinteko yrityksiä. Liverpoolin puolustus pelasi erittäin kuriinalaisesti, ilman minkäänlaisia virheitä. Ainoastaan Martin Kellyn loukkaantuminen puolen tunnin kohdalla toi King Kennylle huolenaiheita. Mutta Martin Skrtel hoiti homman hienosti ja teki vielä toisella puoliajalla maalin.

52 min ja PAM, 53 min ja PAM…Hetkessä peli oli jo 3-0 ja Owen Coylen miehistöllä kotiin viemisinä ainoastaan haikea muisto. Ensiksi slovakkipakki puski kulmasta 2-0, ja siitä saa syyttää vain ja ainoastaan Boltonin Zat Knightia, joka pelasi tilanteen liian löysästi kun jätti oman miehensä vartioimatta. Sitten iski playmaker Adam, joka sai namu syötön työmyyrä Kuytiltä ja iski kas kummaa… Oikealla jalalla tarkasti alakulmaan ja tilanne oli hetkessä 3-0.

Vierasjoukkueella ei juuri tilanteita toisella puoliajalla ollut kunnes juuri ennen otteluajan täyttymistä, Pool-legenda Jamie Carragher töpeksi purku pallon ja Ivan Klasnic kavensi kauden kolmannella osumallaan tilanteen 3-1:een, joka jäi myöskin lopputulokseksi.

Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin otteluihin ja harjoitella kuvioita kuntoon kauden ekaan tärkeään kamppailuun kun vastaan asettuu SUURI ja MAHTAVA Manchester United. Mutta tälläisellä pelillä sekä näillä miehillä mitä Liverpoolilla on tarjota niin ManU on vaikeuksissa, koska se ottelu pelataan Anfield Roadilla.

Ai niin, tulosveikkaukseni oli muuten 3-1 ja näinhän se meni.”

Kirjoittanut: YNWA