Mestarien liigan ensimmäisenä pelipäivänä tulessa olivat kotipelin pelannut Chelsea ja vieraskentällä taistellut Arsenal.

Tykkimiehet olivat Dortmundin vieraina Saksassa ja aloittivat ottelun ilman manageri Arsene Wengeriä, joka kärsi katsomossa omaa toimitsijakieltoaan. Ensimmäisen puoliajan jälkeen lontoolaiset pääsivät tauolle 0-1 johdossa, kun Robin van Persie iski Arsenalin johtoon.

Aivan loppuun asti johto ei kestänyt, vaikka maalivahti Wojciech Szczesny piti välillä joukkuetta pystyssä komeilla torjunnoillaan. Muutama minuutti ennen loppua Dortmundin vaihtomies Ivan Perisic iski tasoituksen komealla volley-laukauksellaan.

Toinen lontoolaisseura Chelsea kohtasi myös saksalaisen joukkueen, sillä Bayer Leverkusen matkusti heidän vieraaksi Länsi-Lontooseen. Sinipaidat olivat tyly isäntä ottamalla pisteet luvuin 2-0. Maaleista vastasivat David Luiz (67min) ja Juan Mata (90+2min).

Loukkaantumisesta parantunut Luiz iski jo kolmannen maalinsa Chelsean riveissä pelaamissaan 13. ottelussa. Samaan aikaan seuraan hankittu Fernando Torres on pelannut 23. ottelua ja tehnyt vain yhden maalin. Muistaan vielä, että Luiz on puolustaja ja Torres hyökkääjä, joten espanjalaisen kärkimiehen tilanne käy peli peliltä tukalemmaksi.

Manageri André Villas-Boas pitää silti Torresin roolia ja yritystä kentällä hyvänä, joten mies saanee jatkaa pelaavassa kokoonpanossa tehottomuudesta huolimatta.

Tänään ovat vuorossa manchesterilaisjoukkueet, kun City kohtaa kotonaan Napolin ja United vieraissa Benfican.