Liverpoolin manageri Kenny Dalglish sanoo Guardianin haastattelussa, ettei pelkää hankkia uusia pelaajia edellisten tilalle, jos asenteet eivät ole kohdallaan.

Lehdistöä kuohahdutti, kun Dalglish jätti sunnuntain Chelsea ottelussa penkille uudet hankinnat Andy Carrollin, Stewart Downingin ja Jordan Hendersonin. Miehet ovat maksaneet seuralle 75 miljoonaa puntaa ja media seuraa heidän edesottamuksiaan erityisellä tarkkuudella.

Manageri peräänkuuluttaa, että miesten asenteen ollessa kunnossa he saavat myös peliaikaa. Muun muassa Downingin asennetta Chelsea pelissä Kenny ylisti ja sanoi, että voittomaalin tullessa pelaaja oli todella riehaantunut ja innoissaan. Juuri Downingin pelilliset otteet ovat olleet hyvän startin jälkeen heikompia.

Suurin kysymysmerkkin on ollut jättimäisellä siirtokorvauksella hankittu Carroll, joka ei ole juurikaan maaleja punapaidassa iskenyt. Kun samaan aikaan Luis Suarez on onnistunut maalinteossa kohtuullisesti, on nuorukainen jäänyt pahasti varjoon.