Vuodenvaihde toi todellisen piristysruiskuun Valioliigakauteen. Suurseuroista moni menetti yllättäen täyden pistepotin ja sarjan pohjilta pystyttiin superyllätyksiin.

Unitedin ja Blackburnin yllätystulos sai seuraa, kun ensin Swansea ylsi tasapeliin huippuvireistä Tottenhamia vastaan ja heti perään odotettua heikommin kautensa avannut Aston Villa murskasi Chelsean.

Tänään tuli yksi jättiyllätys lisää, kun Sunderland onnistui yliajalla tehdyllä 1-0 maalilla nujertamaan sarjajohtaja Man Cityn, joka ei ole onnistunut tekemään maaliakaan kahteen viime otteluun. Dong-Won Ji teki kolmannella yliaikaminuutilla maalin, joka hidastuksen perusteella tosin olisi tullut tuomita paitsioksi.

Tässä kaikki vuodenvaihteen tulokset:

Sunnuntai 1.1.2012
Sunderland – Man City 1-0
West Brom – Everton 0-1

Lauantai 31.12.2011
Arsenal – QPR 1-0
Bolton – Wolves 1-1
Chelsea – Aston Villa 1-3
Norwich – Fulham 1-1
Stoke – Wigan 2-2
Swansea – Tottenham 1-1
Man United – Blackburn 2-3