Manchester United kasvatti eron kahteen pisteeseen tasapelin pelanneeseen Tottenhamiin, kun se voitti Old Trafforilla Boltonin 3-0. Wayne Rooney tyri rangaistuspotkun, mutta oli silti joukkueensa johtavia tähtiä pelissä syöttämällä kaksi ensimmäistä maalia. Paul Scholes teki heti ensimmäisessä Valioliigaottelussa paluunsa jälkeen maalin.

Blackburn pelasi vajaamiehisenä, kun Yakubu ajettiin kentälä jo reilun 20 minuutin kohdalla. Silti joukkue teki kolme maalia ja nosti itsensä 3-1 voitolla putoamisviivan ylipuolelle. Alapuolella olevat QPR ja Wigan ovat pelanneet ottelun vähemmän.

Liverpool jäi tasapeliin kotonaan, kun Stoke haki vieraspisteen Anfieldiltä. Sami Hyypiä oli paikanpäällä ensi kertaa oman jäähyväisottelun jälkeen, kun hän oli mukana puoliajan hyväntekeväisyystapahtumassa. Hyypiä kommentoi suomalaislehdistölle, että ei ollut ollenkaan tyytyväinen vanhan joukkueensa peliin.

Tässä vielä kaikki tulokset:

Aston Villa – Everton 1-1
Blackburn – Fulham 3-1
Chelsea – Sunderland 1-0
Liverpool – Stoke 0-0
Man Utd – Bolton 3-0
Tottenham – Wolves 1-1
West Brom – Norwich 1-2