Arsenalin manageri Arsene Wenger on joutunut puolustuskannalle, kun hän vaihtoi eilen Manchester Unitedia vastaan kentältä loistavasti pelanneen nuoren Alex Oxlade-Chamberlainin Andrey Arshaviniin.

Vaihdon tapahtuessa yleisö alkoi buuata Wengerille ja joukkueen kapteeni Robin van Persie kääntyi huutamaan ”NO!” vaihtopenkin suuntaan levitellessään samalla käsiään.

Wenger kommentoi asiaa seuraavasti: ”Arshavin on Venäjän maajoukkueen kapteeni. Minun pitää perustella 18-vuotiaan toista tai kolmatta peliä pelaavan pelaajan vaihto? Ollaanpa nyt tosissaan. Minun pitää seistä vaihtojeni takana. Olen tehnyt tätä työtä 30-vuotta ja tehnyt 50 000 vaihtoa, ja minun pitäisi perustella jokainen tekemäni vaihto? Minun ei tarvitse perustella jokaista tekemääni päätöstä!”.

Sky-televisiokanavalle nykyisin kommentaattorina toimiva entinen ManU-pelaaja Gary Neville totesi, että jos kapteeni käyttäytyy kentällä noin, on manageri ongelmissa.