Valioliigan kierros numero 24. on edessä. Otteluita pelataan kolmena päivänä.

Kierroksella on kaksi kivenkovaa kärkipään ottelua, joista ensimmäisessä Chelsea ja Manchester United ottavat yhteen Stamford Bridgellä sunnuntaina. Chelsean viime aikaiset heikot otteet ovat herpaannuttaneet lontoolaisten asemaa kilpailussa europelipaikoista. United taasen jahtaa paikallisvastustajaansa sarjan kärjessä, ja ei varmasti tee Chelsea manageri Andre Villas-Boasin päivää helpoksi.

Maanantaina kohtaavat Liverpool ja Tottenham. Spursilta on kärkikaksikko karkaamassa, joten ainoastaan voitto kelpaa. Liverpool taistelee kovasti vielä europaikoista, joten Anfieldillä pelattaessa häviö ei varmasti ole heillekään vaihtoehto.

Sarjan häntäpään joukkueet Wigan, Wolves ja Blackburn tarvitsevat elintärkeitä pisteitä pystyäkseen taistelemaan sarjapaikastaan myös ensivuodeksi. Edellä taulukossa olevat Bolton ja QPR ovat näyttäneet piristymisen merkkejä, joten pistemenetyksiin ei ole varaa. Varsinkin QPR:n ja Wolvesin keskenäinen kohtaaminen on niitä kuuluisia kuuden pisteen otteluita.

Tässä kierroksen kaikki ottelut ja alkamisajankohdat Suomessa:

lauantai 4.2.
15:00 Arsenal – Blackburn
17:00 Norwich – Bolton
17:00 QPR – Wolves
17:00 Stoke – Sunderland
17:00 West Brom – Swansea
17:00 Wigan – Everton
19:30 Man City – Fulham

sunnuntai 5.2.
15:30 Newcastle – Aston Villa
18:00 Chelsea – Man United

maanantai 6.2.
22:00 Liverpool – Tottenham