Chelsea pelasti itsensä uusintaotteluun Birminghamia vastaan Daniel Sturridgen tasoituksella ottelun 62. minuutilla. Birminghamin David Murphy teki ottelun avausmaalin kulmapotkutilanteesta, jossa Chelsean puolustus oli pahasti hakoteillä.

Juan Mata epäonnistui rangaistuspotkussa ensimmäisellä puoliajalla, ja näin Andre Villas-Boasin tilanne oli todella tukala. Hän otti surkeasti pelanneen Fernando Torresin pois kentältä, joka ei varmasti mielyttänyt espanjalaista.

Jo ennen ottelua Villas-Boas sai paljon buuauksia katsomosta, ja sama jatkui puoliajalla sekä vielä enenevissä määrin ottelun jälkeen.

Muissa otteluissa Leicester yllätti Norwichin, ja tiputti tämän jatkista 1-2 vierasvoitolla. Muut Valioliigaseurat pitivät ennakkosuosikin asemansa, sillä Everton ja Bolton etenivät jatkoon 2-0 voitoillaan.

Tässä tulokset:
Chelsea 1 – 1 Birmingham
Everton 2 – 0 Blackpool
Norwich City 1 – 2 Leicester City
Millwall 0 – 2 Bolton

Päivän viimeistä ottelua Sunderlandin ja Arsenalin välillä on pelattu reilu tunti, ja Black Cats johtaa 1-0 Richardsonin maalilla.