Sunderland tiputti Arsenalin päivän viimeisessä ottelussa FA Cupista.

Kieran Richardson iski ottelun ensimmäisen maalin 40. minuutilla, ja 1-0 tuloksessa mentiin puoliajalle.

ITV:n kommentaattori Roy Keane totesi tässä vaiheessa, että ensimmäinen 45 minuuttinen oli surkeinta Arsenalin peliä, mitä hän on nähnyt. Hän kuvaili sitä ylimieliseksi ja huolimattomaksi.

Toisella puoliajalla 77. minuutin kohdalla Gunnersin toivo tasoituksesta kuoli, kun pallo meni sisään omaan maaliin Arsenalin nuoresta Alex Oxlade-Chamberlainista.

Sunderlandin manageri Martin O’Neill on tehnyt joukkueelle ihmeitä tulonsa jälkeen, ja Black Cats etenee ansaitusti seuraavalle kierrokselle.

Aikaisemmin viikolla Arsenal koki kovan selkäsaunan Mestarien liigassa, kun AC Milan voitti lontoolaiset 4-0 ensimmäisessä osaottelussa.